Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ÇIKMAYAN CANDAN UMUT KESİLMEZ

Bölgesel Amatör Lig’in 20. haftasında misafir olduğu Doğubayazıtspor’u 2-0 yenen 1926 Bulancakspor’u öncelikle canı gönülden tebrik ederim. Rakip Çayelispor’da yenince aradaki puan farkı yine 5’te kaldı. Her geçen hafta 1926 Bulancakspor’un alehine işliyor. Deplasman’da Doğubayazıtspor’u 2-0’la geçen 1926 Bulancakspor puan farkını azaltma adına sonuca gitti ama rakip te kendi sahasında Kars 36’spor’u 2-0 yenmesi sonucunda yine başa döndük. Film yine geri sardı. 1926 Bulancakspor kalan beş hafta içinde bu Pazar sahasında lig sonuncusu düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Kelkitspor ile oynayacak. Sonra 1926 Bulancakspor Kireçhane deplasmanına gidecek, Rize Özel İdarespor bize gelecek. Bayburtbelediyespor’a gidecek, Kars 36 bize gelecek ve lig tamamlanmış olacak. Ben inanıyorum ki kalan tüm maçlarını 1926 Bulancakspor alacak güçtedir. Önemli olan rakibin puanlar kaybetmesi olacak. Buda zor gibi geliyor bana. Çayelispor bu Pazar Palandökenspor deplasmanına gidiyor. Sonra sahasında Arsin İdman Yurdu ile oynuyor. Görelespor’a geliyor. Belki buradan puan kaybına uğrayabilir. Sonra sahasında ligin güçlü takımı Serhat Ardahanspor ile karşılaşacak. Son hafta evinde Arhavi08 Spor ile ligi tamamlayacak. Bence Çayelispor deplasmanda Görelespor maçında puan yada puanlar kaybedecek. Görelespor bu maçta galip gelmek adına ölesiye oynamalı. Çünkü 1926 Bulancakspor şampiyon olursa Görelespor ligde doğrudan kalacak. Çayelispor’un Sonra sahasında oynayacağı Serhat Ardahanspor maçı var. Bu nedenle bize şampiyonluk biraz uzak gözükse bile umut var. Tek umudumuzun rakibin puanlar kaybetmesi olacak. Çıkmayan candan umut kesilmez misali.
Ekleme Tarihi: 19 Mart 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

ÇIKMAYAN CANDAN UMUT KESİLMEZ

Bölgesel Amatör Lig’in 20. haftasında misafir olduğu Doğubayazıtspor’u 2-0 yenen 1926 Bulancakspor’u öncelikle canı gönülden tebrik ederim.

Rakip Çayelispor’da yenince aradaki puan farkı yine 5’te kaldı. Her geçen hafta 1926 Bulancakspor’un alehine işliyor.

Deplasman’da Doğubayazıtspor’u 2-0’la geçen 1926 Bulancakspor puan farkını azaltma adına sonuca gitti ama rakip te kendi sahasında Kars 36’spor’u 2-0 yenmesi sonucunda yine başa döndük. Film yine geri sardı.

1926 Bulancakspor kalan beş hafta içinde bu Pazar sahasında lig sonuncusu düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Kelkitspor ile oynayacak.

Sonra 1926 Bulancakspor Kireçhane deplasmanına gidecek, Rize Özel İdarespor bize gelecek. Bayburtbelediyespor’a gidecek, Kars 36 bize gelecek ve lig tamamlanmış olacak.

Ben inanıyorum ki kalan tüm maçlarını 1926 Bulancakspor alacak güçtedir. Önemli olan rakibin puanlar kaybetmesi olacak.

Buda zor gibi geliyor bana. Çayelispor bu Pazar Palandökenspor deplasmanına gidiyor. Sonra sahasında Arsin İdman Yurdu ile oynuyor. Görelespor’a geliyor. Belki buradan puan kaybına uğrayabilir. Sonra sahasında ligin güçlü takımı Serhat Ardahanspor ile karşılaşacak. Son hafta evinde Arhavi08 Spor ile ligi tamamlayacak.

Bence Çayelispor deplasmanda Görelespor maçında puan yada puanlar kaybedecek. Görelespor bu maçta galip gelmek adına ölesiye oynamalı. Çünkü 1926 Bulancakspor şampiyon olursa Görelespor ligde doğrudan kalacak. Çayelispor’un Sonra sahasında oynayacağı Serhat Ardahanspor maçı var.

Bu nedenle bize şampiyonluk biraz uzak gözükse bile umut var. Tek umudumuzun rakibin puanlar kaybetmesi olacak. Çıkmayan candan umut kesilmez misali.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.