Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BULANCAKSPOR BAŞKANINA KAVUŞTU

Bölgesel Amatör Lig'de yer alan 1926 Bulancakspor’un Olağanüstü Genel Kurulunda, kulüp başkanlığına BUFED Başkanı Sezgin Karataş seçildi. Kulüp binasında, 19 Haziran Cumartesi günü yapılan ve çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen Olağanüstü Genel Kurula, AK Parti Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın, Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, kulüp delegeleri ile taraftarlar katıldı. Tek listeyle gidilen ve 190 delegeden 99 kişinin katıldığı seçimlerde, oyların tamamını alan aynı zamanda BUFED Başkanı Sezgin Karataş, kulüp başkanlığı görevine getirildi. Belediye Başkanı Yakar, burada yaptığı konuşmada, herkesin yeni bir yönetim oluşturulmasını ve takımın hak etmediği konumdan kurtularak daha başarılı hale gelmesini istediğini belirtti. Milletvekili Avukat Kadir Aydın; “Yeni yönetimin oluşmasından son derece mutluyuz. Herkese hayırlı olsun” dedi. Yeni seçilen Başkan Karataş ise takımın çok daha iyi konumlara geleceğini vurgulayarak, “Bizler takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Önemli olan herkesi bu yönetimin arkasında görmek. İktidarıyla muhalefetiyle bütün görüşleri arkamızda hissediyoruz. Sizlere sadece dürüst, tarafsız bir yönetim olacağımızı ve elimizden gelen azami, gayreti göstereceğimizi taahhüt edebiliriz. Sonucu hep birlikte göstereceğimiz çabadan sonra göreceğiz. Ekibimizle bu görevde de başarıyı yakalayacağız ve başarı hepimizin olacaktır” diye konuştu. Sezgin Karataş başkanlığındaki yönetim kurulu, İsa Gündoğdu, Hakan Kırım, Hakan Alparslan, Adem Telli, Gürdal Bodur, Birol Duman, Volkan Çelik, Zafer Yayla, Murat Konuralp, Ali Top, Erol Turan, Ümit Reha Goloğlu, Selim Karataş, Yusuf Şenpınar, Kenan Ersin, Olgun Bulut, Celal Karataş, Enes Eren, Erdal Bodur ve Gökhan Çakmak’tan oluştu.
Ekleme Tarihi: 22 Haziran 2021 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

BULANCAKSPOR BAŞKANINA KAVUŞTU

Bölgesel Amatör Lig'de yer alan 1926 Bulancakspor’un Olağanüstü Genel Kurulunda, kulüp başkanlığına BUFED Başkanı Sezgin Karataş seçildi.

Kulüp binasında, 19 Haziran Cumartesi günü yapılan ve çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen Olağanüstü Genel Kurula, AK Parti Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın, Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, kulüp delegeleri ile taraftarlar katıldı.

Tek listeyle gidilen ve 190 delegeden 99 kişinin katıldığı seçimlerde, oyların tamamını alan aynı zamanda BUFED Başkanı Sezgin Karataş, kulüp başkanlığı görevine getirildi.

Belediye Başkanı Yakar, burada yaptığı konuşmada, herkesin yeni bir yönetim oluşturulmasını ve takımın hak etmediği konumdan kurtularak daha başarılı hale gelmesini istediğini belirtti.
Milletvekili Avukat Kadir Aydın; “Yeni yönetimin oluşmasından son derece mutluyuz. Herkese hayırlı olsun” dedi.
Yeni seçilen Başkan Karataş ise takımın çok daha iyi konumlara geleceğini vurgulayarak, “Bizler takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Önemli olan herkesi bu yönetimin arkasında görmek. İktidarıyla muhalefetiyle bütün görüşleri arkamızda hissediyoruz. Sizlere sadece dürüst, tarafsız bir yönetim olacağımızı ve elimizden gelen azami, gayreti göstereceğimizi taahhüt edebiliriz. Sonucu hep birlikte göstereceğimiz çabadan sonra göreceğiz. Ekibimizle bu görevde de başarıyı yakalayacağız ve başarı hepimizin olacaktır” diye konuştu.
Sezgin Karataş başkanlığındaki yönetim kurulu, İsa Gündoğdu, Hakan Kırım, Hakan Alparslan, Adem Telli, Gürdal Bodur, Birol Duman, Volkan Çelik, Zafer Yayla, Murat Konuralp, Ali Top, Erol Turan, Ümit Reha Goloğlu, Selim Karataş, Yusuf Şenpınar, Kenan Ersin, Olgun Bulut, Celal Karataş, Enes Eren, Erdal Bodur ve Gökhan Çakmak’tan oluştu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.