Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BUGÜN ARA TRANSFER SÜRESİ BİTİYOR

Giresunspor bugün transfer tahtasını açabilecek mi? Ara transfer dönemi bu gece 24'te bitiyor. Giresunspor para bulup, bu transfer tahtasını açacak mı? Giresunspor'da başkan Nahid Yamak'ın transfer tahtasının açma konusundaki belirsizliği henüz ortadan kaldıramaması camiada karamsar bir hava oluşturmaya başladı. Yeşil-beyazlı renklere gönül verenler yönetimden biran önce gerekli maddi kaynağı sağlayıp klübü düzlüğe çıkararak kadroyu yenilemesini ve takıma gerekli takviyeleri ivedilikle yapılmasını bekliyor. Son 24 saatte bunu da başarmak mucize olur. Şu an için sadece genç futbolcularla yola devam ediliyor. Büyük bir sürpriz gerçekleşmezse yine gençlerle devam edilecek. Ortada karamsar  bir tablo var. Destekler çok az düzeyde.Yetersiz. Transfer tahtası bu gece 24'e kadar para bulunursa açılacak.Bunu yapabilmek için çok büyük bir maddi güce ihtiyaç var. Bugün transfer yasağı çözülse bile kimse yıldız oyuncu beklemesin. Gün ola harman ola demişler. Bekleyip göreceğiz...
Ekleme Tarihi: 09 Şubat 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BUGÜN ARA TRANSFER SÜRESİ BİTİYOR

Giresunspor bugün transfer tahtasını açabilecek mi?

Ara transfer dönemi bu gece 24'te bitiyor.

Giresunspor para bulup, bu transfer tahtasını açacak mı?

Giresunspor'da başkan Nahid Yamak'ın transfer tahtasının açma konusundaki belirsizliği henüz ortadan kaldıramaması camiada karamsar bir hava oluşturmaya başladı.

Yeşil-beyazlı renklere gönül verenler yönetimden biran önce gerekli maddi kaynağı sağlayıp klübü düzlüğe çıkararak kadroyu yenilemesini ve takıma gerekli takviyeleri ivedilikle yapılmasını bekliyor.

Son 24 saatte bunu da başarmak mucize olur.

Şu an için sadece genç futbolcularla yola devam ediliyor. Büyük bir sürpriz gerçekleşmezse yine gençlerle devam edilecek.

Ortada karamsar  bir tablo var.

Destekler çok az düzeyde.Yetersiz.

Transfer tahtası bu gece 24'e kadar para bulunursa açılacak.Bunu yapabilmek için çok büyük bir maddi güce ihtiyaç var.

Bugün transfer yasağı çözülse bile kimse yıldız oyuncu beklemesin.

Gün ola harman ola demişler.

Bekleyip göreceğiz...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.