Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU TAKIMA SAHİP ÇIKILSIN

Defalarca bu sayfamda dile getirdim. Ben yazıyorum ben okuyorum. Yine’de yazmaya devam edeceğim. Bu ilçemizin takımı 1926 Bulancakspor’a sahip çıkalım. Kıl payı Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başaran bu takımın suçu nedir? Kaderine terkedildi. 1926 Bulancakspor’da yaşanan maddi sıkıntı ve mevcut yönetimin dağılması sonucu, sadece Gürdal Bodur’un çırpınmasıyla olmaz bu işler. Bu ilçenin yetkililerinden ve iş adamlarından artık bunu bekliyoruz. Aslında çok bir şey istenilmiyor. Sadece bir kişiyle olmuyor. Sadece bir takımla olmuyor. 1926 Bulancakspor ilçenin takımı. Biz rica ediyoruz. Kim destek çıkarsa başımızın üstünde yeri var. Ama lütfen bu takıma sahip çıkılsın. Gerçekten zor durumda… Ama artık takım yalnız kaldı. Destek bekliyoruz. O güzelim yapılan stada yazık. 1926 Bulancakspor’un yalnız kaldığını hissediyorum. İlçenin önde gelenlerine sesleniyorum. Bu takıma sahip çıksınlar. Kısacası düşenin dostu olmuyor. İşte Orduspor örneği. Bir zamanlar Avrupa kupalarında boy gösteren Orduspor nerde şimdi... Kısacası vakit varken bu ilçemizin takımına sahip çıkalım... Ben yazmaya devam edeceğim.
Ekleme Tarihi: 29 Temmuz 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BU TAKIMA SAHİP ÇIKILSIN

Defalarca bu sayfamda dile getirdim. Ben yazıyorum ben okuyorum. Yine’de yazmaya devam edeceğim. Bu ilçemizin takımı 1926 Bulancakspor’a sahip çıkalım.

Kıl payı Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başaran bu takımın suçu nedir? Kaderine terkedildi.

1926 Bulancakspor’da yaşanan maddi sıkıntı ve mevcut yönetimin dağılması sonucu, sadece Gürdal Bodur’un çırpınmasıyla olmaz bu işler.

Bu ilçenin yetkililerinden ve iş adamlarından artık bunu bekliyoruz. Aslında çok bir şey istenilmiyor. Sadece bir kişiyle olmuyor. Sadece bir takımla olmuyor. 1926 Bulancakspor ilçenin takımı. Biz rica ediyoruz. Kim destek çıkarsa başımızın üstünde yeri var. Ama lütfen bu takıma sahip çıkılsın. Gerçekten zor durumda… Ama artık takım yalnız kaldı. Destek bekliyoruz. O güzelim yapılan stada yazık. 1926 Bulancakspor’un yalnız kaldığını hissediyorum. İlçenin önde gelenlerine sesleniyorum. Bu takıma sahip çıksınlar.

Kısacası düşenin dostu olmuyor. İşte Orduspor örneği. Bir zamanlar Avrupa kupalarında boy gösteren Orduspor nerde şimdi...

Kısacası vakit varken bu ilçemizin takımına sahip çıkalım... Ben yazmaya devam edeceğim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.