Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU TAKIMA SAHIP ÇIKILMALI

Bir şehrin tanıtımını,kültürünü,sportif başarılarını, gelismisligini etkileyen önemli faktörlerden biridir ilçeye yakışır bir futbol takımı. Bulancak'in şüphesiz ki artık isminden söz ettiren, taraftarlariyla bütünleşmiş daha güçlü 1926 Bulancakspor takımına ihtiyacı var. Yıllardır bu ilçenin insanları tam anlamıyla bu takıma sahip çıkmayı başaramadı.Zaman zaman desteklemiş olsalar da bu destek hiçbir zaman soluklu olmadı. Öyle ki yeri geldi bir mağlubiyetle 1926 Bulancakspor'a eleştiri okları yöneldi.Ama yine Bolgesel Amator Ligde bu sezonda kalmayı başardı. Elbette taraftarların haklı gerekçeleri de vardı. Bazen yönetimi suçladılar,bazen yapılan yanlış transferleri elestirdiler. Ancak ben artık eleştiri dönemini kapatıp takıma sahip çıkılacak bir dönemin başlaması gerektiğine inanıyorum. Acil bir sekilde Bulancak'ta bir futbol alt yapı oluşturulmalı. Ilcenin genç nüfusu çok.Futbol kabiliyeti çok iyi olan gençlerimizin olduğundan eminim. O nedenle bu cevherlerin takıma kazandırılması için ciddi bir futbol alt yapısına ihtiyaç var. Yoksa taşıma suyla değirmen dönmez.Dönmüyorda...
Ekleme Tarihi: 31 Mayıs 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

BU TAKIMA SAHIP ÇIKILMALI

Bir şehrin tanıtımını,kültürünü,sportif başarılarını, gelismisligini etkileyen önemli faktörlerden biridir ilçeye yakışır bir futbol takımı.

Bulancak'in şüphesiz ki artık isminden söz ettiren, taraftarlariyla bütünleşmiş daha güçlü 1926 Bulancakspor takımına ihtiyacı var.

Yıllardır bu ilçenin insanları tam anlamıyla bu takıma sahip çıkmayı başaramadı.Zaman zaman desteklemiş olsalar da bu destek hiçbir zaman soluklu olmadı.

Öyle ki yeri geldi bir mağlubiyetle 1926 Bulancakspor'a eleştiri okları yöneldi.Ama yine Bolgesel Amator Ligde bu sezonda kalmayı başardı.

Elbette taraftarların haklı gerekçeleri de vardı.

Bazen yönetimi suçladılar,bazen yapılan yanlış transferleri elestirdiler.

Ancak ben artık eleştiri dönemini kapatıp takıma sahip çıkılacak bir dönemin başlaması gerektiğine inanıyorum.

Acil bir sekilde Bulancak'ta bir futbol alt yapı oluşturulmalı. Ilcenin genç nüfusu çok.Futbol kabiliyeti çok iyi olan gençlerimizin olduğundan eminim.

O nedenle bu cevherlerin takıma kazandırılması için ciddi bir futbol alt yapısına ihtiyaç var.

Yoksa taşıma suyla değirmen dönmez.Dönmüyorda...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.