Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU TAKIM KİMİ YENECEK

Son 3 maçı yenilgi ile bitiren ve galibiyete hasret Giresunspor, bu makus talihini kırmak için geçtiğimiz Pazar gecesi deplasmanda Alanyaspor karşısına çıktı, ve 4.üncü mağlubiyetini aldı. Giresunspor ne kadar sahada çok top dolaştırsa bile Alanyaspor maç boyunca Giresunspor’a şans tanımadı. Maçı isabetli şut atmadan ve neredeyse pozisyonsuz bitirmemiz bizim açımızdan hiçte iyi olmadı. Alanyaspor’un maç başındaki etkili futbolu ve bizim hızlı hücum planımızın bu duvara toslaması takımın demoralize olmasına neden oldu. Dakikalar ilerledikçe bu durum Alanyaspor’un futboluna direnç katarken bizi karamsarlığa itti. Hakan Hoca’nın alternatifi bir plan üretememesi ise bizim adımıza maçı çekilmez bir hale getirdi. Henüz taşları yerine oturmamış bir ekibiz. Ve Alanyaspor karşısında beklentilerle gerçekleri birbirinden ayırmamız gerektiğini gösteren bir maç izledik. Alanyaspor’dan puan alsaydık şaşırtıcı bir sonuç olmazdı ama yenilmemizde aynı oranda olağan bir durum olduğunu kabul etmeliyiz. Oynanan futbol bence umut vermiyor. Önümüzde zorlu iki maçımız var. Sahamızda namağlup bir takım olan Konyaspor ile karşılaştıktan sonra Perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağız.
Ekleme Tarihi: 17 Eylül 2021 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BU TAKIM KİMİ YENECEK

Son 3 maçı yenilgi ile bitiren ve galibiyete hasret Giresunspor, bu makus talihini kırmak için geçtiğimiz Pazar gecesi deplasmanda Alanyaspor karşısına çıktı, ve 4.üncü mağlubiyetini aldı.

Giresunspor ne kadar sahada çok top dolaştırsa bile Alanyaspor maç boyunca Giresunspor’a şans tanımadı. Maçı isabetli şut atmadan ve neredeyse pozisyonsuz bitirmemiz bizim açımızdan hiçte iyi olmadı.

Alanyaspor’un maç başındaki etkili futbolu ve bizim hızlı hücum planımızın bu duvara toslaması takımın demoralize olmasına neden oldu.

Dakikalar ilerledikçe bu durum Alanyaspor’un futboluna direnç katarken bizi karamsarlığa itti.

Hakan Hoca’nın alternatifi bir plan üretememesi ise bizim adımıza maçı çekilmez bir hale getirdi.

Henüz taşları yerine oturmamış bir ekibiz. Ve Alanyaspor karşısında beklentilerle gerçekleri birbirinden ayırmamız gerektiğini gösteren bir maç izledik.

Alanyaspor’dan puan alsaydık şaşırtıcı bir sonuç olmazdı ama yenilmemizde aynı oranda olağan bir durum olduğunu kabul etmeliyiz.

Oynanan futbol bence umut vermiyor. Önümüzde zorlu iki maçımız var. Sahamızda namağlup bir takım olan Konyaspor ile karşılaştıktan sonra Perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.