Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU SONUÇ BIZE YAKIŞMADI

Bizim için Kasımpaşa maçı 6 puan değerinde bir maçtı. Kasımpaşa bu maçtan önce puanı 18,bizim 25 idi. Biz maçı almış olsaydık aradaki fark 10 puan olacaktı ve düşme hattından bayağı uzaklaşmış olacaktık. Yenildiğimiz için düşme hattında bulunan Kasımpaşa ile aramızdaki puan farkı 4'e indi. Bugüne kadar hep bizim için 6 puan değerinde maçlar dediğimiz 5 maçı sahamızda kaybederek 15 puan kaptırdık rakiplere. Bu nedenle düşme hattından uzaklaşma adına mutlak dönmemiz gereken virajlardan biriydi Kasımpaşa maçı. Direkt rakiplerimizin biriydi Kasımpaşa ekibi. 6 puan değerinde bir maça çıktık. Alacağımız bir galibiyet düşme hattından 10 puan uzaklaşarak ve rahatlayacaktık. Beraberlikte bile, aradaki puan farkı 7 puan farkını korumuş olacaktık. Bu nedenle beraberlik kötü bir sonuç olmayacaktı. Geçtiğimiz cuma günü gazetemizde köşemde yazdığım gibi "Dereden geçtik Çayda boğulmayalım." baslığında bir yazı yazmıştım. Maalesef bu sonuçla boğulduk. Ancak sahamızda bu yenilgi ile birlikte 15 puan kaybettik. Yine hesapta olmayan bir kayıp verdik. Ağır bir darbe aldık. Ancak daha çok maç var. Havlu atacak halimiz yok. Artık daha neyi bekliyoruz. Bu takımın kötü rüya görmemesi için transferler yapmak zorunda. Yarın gece saat 20.00'de deplasmanda lider Trabzonspor ile oynayacak. Transferler yapılacaksa bir an önce yapmalı. Trabzon'dan alacağımız bir puan bile umutları yeniden yeşertiriz. Gereken dersleri alarak Kasımpaşa maçını hemen unutup, Trabzonspor maçını düşünmeliyiz. Bu takıma olan inancımızı desteğimizi sürdürmeliyiz.
Ekleme Tarihi: 17 Ocak 2022 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

BU SONUÇ BIZE YAKIŞMADI

Bizim için Kasımpaşa maçı 6 puan değerinde bir maçtı.

Kasımpaşa bu maçtan önce puanı 18,bizim 25 idi. Biz maçı almış olsaydık aradaki fark 10 puan olacaktı ve düşme hattından bayağı uzaklaşmış olacaktık. Yenildiğimiz için düşme hattında bulunan Kasımpaşa ile aramızdaki puan farkı 4'e indi.

Bugüne kadar hep bizim için 6 puan değerinde maçlar dediğimiz 5 maçı sahamızda kaybederek 15 puan kaptırdık rakiplere.

Bu nedenle düşme hattından uzaklaşma adına mutlak dönmemiz gereken virajlardan biriydi Kasımpaşa maçı.

Direkt rakiplerimizin biriydi Kasımpaşa ekibi.

6 puan değerinde bir maça çıktık. Alacağımız bir galibiyet düşme hattından 10 puan uzaklaşarak ve rahatlayacaktık.

Beraberlikte bile, aradaki puan farkı 7 puan farkını korumuş olacaktık. Bu nedenle beraberlik kötü bir sonuç olmayacaktı.

Geçtiğimiz cuma günü gazetemizde köşemde yazdığım gibi "Dereden geçtik Çayda boğulmayalım." baslığında bir yazı yazmıştım. Maalesef bu sonuçla boğulduk. Ancak sahamızda bu yenilgi ile birlikte 15 puan kaybettik.

Yine hesapta olmayan bir kayıp verdik. Ağır bir darbe aldık.

Ancak daha çok maç var. Havlu atacak halimiz yok.

Artık daha neyi bekliyoruz. Bu takımın kötü rüya görmemesi için transferler yapmak zorunda.

Yarın gece saat 20.00'de deplasmanda lider Trabzonspor ile oynayacak. Transferler yapılacaksa bir an önce yapmalı.

Trabzon'dan alacağımız bir puan bile umutları yeniden yeşertiriz.

Gereken dersleri alarak Kasımpaşa maçını hemen unutup, Trabzonspor maçını düşünmeliyiz.

Bu takıma olan inancımızı desteğimizi sürdürmeliyiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.