Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU SKOR BİZE YAKIŞMADI

Bölgesel Amatör Lig’in 2.Bölge 2.Grup 3. haftasında Pazar günü Gümüşhane Söğütlü Hilalspor ile deplasmanda karşılaşacak olan 1926 Bulancakspor maçın hazırlıkları tamamladı. Sahamızda oynadığımız Trabzon DSİ Karadenizspor karşısında alınan skor bize yakışmadı. Artık Söğütlü Hilalspor maçında en iyi performansımızı ortaya koymak zorundayız. DSİ Karadenizspor ile Pazar günü oynanan ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan1926 Bulancakspor, Pazar günü oynanacak Söğütlü Hilalspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bana göre Kendi sahamızda aldığımız mağlubiyet bundan önce oynadığımız maç performansına yakışmadı. Özellikle 90 dakikayı genel değerlendirdiğimizde vasat oynadığımız ama bireysel hatanın fazla olduğu bir maç gördük. Yediğimiz golde de rakibe fırsat tanımamalıydık. Bazen vasat oynayabilirsiniz ancak bu tür maçları en az berabere bitirmek zorundasınız. Çünkü o türde deneyimli ve tecrübeli oyuncularımız var. Evet, eksikliklerimiz olabilir, Ama bütün bunlara rağmen oyunu en azından berabere bitirebilmeliydik. İyi bir hava, iyi bir taraftar topluluğu oluşturduğumuz son Trabzon Erdoğduspor galibiyetinden sonra bu skor bize yakışmadı, açıkça söyleyeyim. 3 puan alsaydık bir anda lig lideri olacaktık. Farklı bir konumda olacaktık. Bunu telafi etmek zorundayız. Yani iç saha mağlubiyetini takım olarak bir deplasman maçında telafi etmeliyiz. Gümüşhane Söğütlü Hilalspor karşılaşmasında en iyi performansı ortaya koymak zorundayız. "Bütün deplasmanlar için geçerli. Bu kadar büyük bireysel hatalar yapmamalıydık. O zaman bu oyunu affettirmek için ilk deplasman maçı Söğütlü Hilaspor maçı olabilir. Burada en iyi performansı ortaya koymak zorundayız. Bölgesel Amatör Ligin 3. haftasında oynanacak olan Gümüşhane Söğütlü Hilalspor  - İ1926 Bulancakspor karşılaşması 14 Kasım Pazar günü saat 14:00'da başlayacak.  
Ekleme Tarihi: 11 Kasım 2021 - Perşembe
Köşe Vuruşu *Spor*

BU SKOR BİZE YAKIŞMADI

Bölgesel Amatör Lig’in 2.Bölge 2.Grup 3. haftasında Pazar günü Gümüşhane Söğütlü Hilalspor ile deplasmanda karşılaşacak olan 1926 Bulancakspor maçın hazırlıkları tamamladı. Sahamızda oynadığımız Trabzon DSİ Karadenizspor karşısında alınan skor bize yakışmadı. Artık Söğütlü Hilalspor maçında en iyi performansımızı ortaya koymak zorundayız.

DSİ Karadenizspor ile Pazar günü oynanan ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan1926 Bulancakspor, Pazar günü oynanacak Söğütlü Hilalspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bana göre Kendi sahamızda aldığımız mağlubiyet bundan önce oynadığımız maç performansına yakışmadı. Özellikle 90 dakikayı genel değerlendirdiğimizde vasat oynadığımız ama bireysel hatanın fazla olduğu bir maç gördük. Yediğimiz golde de rakibe fırsat tanımamalıydık. Bazen vasat oynayabilirsiniz ancak bu tür maçları en az berabere bitirmek zorundasınız. Çünkü o türde deneyimli ve tecrübeli oyuncularımız var. Evet, eksikliklerimiz olabilir, Ama bütün bunlara rağmen oyunu en azından berabere bitirebilmeliydik. İyi bir hava, iyi bir taraftar topluluğu oluşturduğumuz son Trabzon Erdoğduspor galibiyetinden sonra bu skor bize yakışmadı, açıkça söyleyeyim. 3 puan alsaydık bir anda lig lideri olacaktık. Farklı bir konumda olacaktık. Bunu telafi etmek zorundayız. Yani iç saha mağlubiyetini takım olarak bir deplasman maçında telafi etmeliyiz.
Gümüşhane Söğütlü Hilalspor karşılaşmasında en iyi performansı ortaya koymak zorundayız. "Bütün deplasmanlar için geçerli. Bu kadar büyük bireysel hatalar yapmamalıydık. O zaman bu oyunu affettirmek için ilk deplasman maçı Söğütlü Hilaspor maçı olabilir. Burada en iyi performansı ortaya koymak zorundayız.
Bölgesel Amatör Ligin 3. haftasında oynanacak olan Gümüşhane Söğütlü Hilalspor  - İ1926 Bulancakspor karşılaşması 14 Kasım Pazar günü saat 14:00'da başlayacak.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.