Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU SEZON ÖNCELİKLE LİGDE KALICI OLMALIYIZ

Giresunspor’un önceliği ligde kalmak olmalı bu sezon. Çünkü 20 takımlı ligde 4 takım direk 1.Lige düşecek. Bu nedenle Giresunspor istenilen mevkilere transfer yapmak durumunda. Süper Lige çıkmak için 44 yıl bekledik. Bu taraftarın bir 44 yıl daha bekleme tahammülü yok. Zaman gitikçe dararlıyor. Şu ana kadar 4 yada 5 transfer gerçekleşti. Sanırım 6-7  daha alacağını söylenenler arasında.Giresunspor şu an Erzurum’da kampta. Süper Lig 1.Lige hiç benzemez.Ligde kalmak adına içte yada dışta bence 4 büyüklerden puan almak durumundayız. İyi başlarsak iyi bitiririz.Bu nedenle ince eleyip sık dokumalıyız.Önümüzü görebilmek için ilk yıl misafir değil ligde kalma adına kadro kurmalıyız.
Ekleme Tarihi: 05 Temmuz 2021 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

BU SEZON ÖNCELİKLE LİGDE KALICI OLMALIYIZ

Giresunspor’un önceliği ligde kalmak olmalı bu sezon. Çünkü 20 takımlı ligde 4 takım direk 1.Lige düşecek.

Bu nedenle Giresunspor istenilen mevkilere transfer yapmak durumunda. Süper Lige çıkmak için 44 yıl bekledik. Bu taraftarın bir 44 yıl daha bekleme tahammülü yok. Zaman gitikçe dararlıyor. Şu ana kadar 4 yada 5 transfer gerçekleşti. Sanırım 6-7  daha alacağını söylenenler arasında.Giresunspor şu an Erzurum’da kampta. Süper Lig 1.Lige hiç benzemez.Ligde kalmak adına içte yada dışta bence 4 büyüklerden puan almak durumundayız. İyi başlarsak iyi bitiririz.Bu nedenle ince eleyip sık dokumalıyız.Önümüzü görebilmek için ilk yıl misafir değil ligde kalma adına kadro kurmalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.