Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU MAÇTAN BİR PUAN ALMAK DA BİZİM İÇİN BAŞARI SAYILIR

Giresunspor-Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın akşam kozlarını paylaşacaklar. Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka zirve yarışını yakından ilgilendiriyor. Maçı Aydın bölgesinden Bahattin Şimşek, yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Candaş Erbil yapacak. İki takım da kritik karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 19 hafta sonunda Galatasaray 45 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Giresunspor ise  21 puanla 12.sırada yer alıyor. Sarı kırmızılılar şu ana kadar 19 maçta 14 galibiyet elde etti. Her iki takımın İstanbul’daki maçında Giresunspor 1-0 almıştı. Giresunsporumuz ise oynadığı 19 maçtan 5 galibiyet 6 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı. Giresunspor bu maça iki önemli eksikle çıkacak. Perez ve Campuzano bu maçta olmayacak. Perez deplasmanda A.Demirspor maçında gördüğü haksız yere kırmızı karttan dolayı maç kadrosunda yer almayacak. Campuzano ise 28 Ocak  cumartesi günü   ülkesi Kolombiya ile  ABD’nin hazırlık maçı için gittiler. 28 Ocak Cumartesi akşamı kozlarını paylaşacak iki takımın mücadelesinden ne sonuç çıkacağı büyük merak konusu. İki takımın karşılaşacağı maç saat 19.00'da başlayacak. Galatasaray maçtan galip ayrılması durumunda liderliği devam edecek. Biz maçı aldığımızda hem moral kazanacağız hem de düşme hattında bulunan son dört takım ile aramızdaki puan farkını daha da artırmış olacağız. Hakan Keleş’in yönetimindeki Giresunspor’un taraftarının önünde oynayacağı maçta kazanma ihtimali tabii ki var. Okan Buruk'un başında olduğu Galatasaray'ın rakibinin sahasında galip gelme ihtimali de var. Bence her iki takım adına beraberlikle sonuçlanması daha büyük olasılık. Bence üç ihtimalli bir maç. Bizim için zorluk derecesi yüksek bir maç. Son 10 maçtan bu yana Galatasaray yenilmiyor. En son Kayserispor’a Kayseri’de yenilmiş. Bu Giresun’da Giresunspor’a yenilmeyeceği anlamına gelmez. Unutulmamalı bu ligde her takım her takımı yener.    
Ekleme Tarihi: 27 Ocak 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BU MAÇTAN BİR PUAN ALMAK DA BİZİM İÇİN BAŞARI SAYILIR

Giresunspor-Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın akşam kozlarını paylaşacaklar. Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka zirve yarışını yakından ilgilendiriyor. Maçı Aydın bölgesinden Bahattin Şimşek, yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Candaş Erbil yapacak. İki takım da kritik karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 19 hafta sonunda Galatasaray 45 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Giresunspor ise  21 puanla 12.sırada yer alıyor.

Sarı kırmızılılar şu ana kadar 19 maçta 14 galibiyet elde etti. Her iki takımın İstanbul’daki maçında Giresunspor 1-0 almıştı. Giresunsporumuz ise oynadığı 19 maçtan 5 galibiyet 6 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı.

Giresunspor bu maça iki önemli eksikle çıkacak. Perez ve Campuzano bu maçta olmayacak.

Perez deplasmanda A.Demirspor maçında gördüğü haksız yere kırmızı karttan dolayı maç kadrosunda yer almayacak. Campuzano ise 28 Ocak  cumartesi günü   ülkesi Kolombiya ile  ABD’nin hazırlık maçı için gittiler.

28 Ocak Cumartesi akşamı kozlarını paylaşacak iki takımın mücadelesinden ne sonuç çıkacağı büyük merak konusu. İki takımın karşılaşacağı maç saat 19.00'da başlayacak. Galatasaray maçtan galip ayrılması durumunda liderliği devam edecek. Biz maçı aldığımızda hem moral kazanacağız hem de düşme hattında bulunan son dört takım ile aramızdaki puan farkını daha da artırmış olacağız.

Hakan Keleş’in yönetimindeki Giresunspor’un taraftarının önünde oynayacağı maçta kazanma ihtimali tabii ki var.

Okan Buruk'un başında olduğu Galatasaray'ın rakibinin sahasında galip gelme ihtimali de var. Bence her iki takım adına beraberlikle sonuçlanması daha büyük olasılık.

Bence üç ihtimalli bir maç. Bizim için zorluk derecesi yüksek bir maç. Son 10 maçtan bu yana Galatasaray yenilmiyor. En son Kayserispor’a Kayseri’de yenilmiş. Bu Giresun’da Giresunspor’a yenilmeyeceği anlamına gelmez. Unutulmamalı bu ligde her takım her takımı yener.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.