Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU MAÇIN HASILATI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Deprem felaketi ile sarsılan ülkemizde Giresunspor, yarın Giresun Çotanak Spor Kompleksi’nde saat 19.00’da Yukatel Kayserispor önünde anlamlı bir maça çıkacak. Giresunspor için altın 3 puan anlamını taşıyan erteleme 23.hafta lig maçında Bitexen Kayserispor takımı ile tarihin en zorlu müsabakasına çıkacak. Tüm dünya Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sebebiyle tek yürek olurken, Yeşil-beyazlılar yarın akşam ki maça bir nebze yaraları sarmak ve moral vermek için mücadele edecek. Bu maçın tüm hasılatı depremzedelere bağışlanacak. Bitexen Giresunspor’un, Yukatel Kayserispor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinin gelirlerinin tamamının ise depremzedelere bağışlanacağı kaydedildi. Malum büyük bir afet yaşadık. Tüm ülke olarak yastayız. Yaşanan gelişmeleri üzüntü ile izliyorum. Türkiye karınca kaderince seferber oldu, 11 şehre yardım ulaştırmaya çalışıyor. Bizler Giresunspor taraftarları olarak stadı tıklım, tıklım dolduralım. Tüm şehri geliri depremzedelere bağışlanmak üzere bilet almaya ve maça davet ediyoruz. Bitexen Giresunspor 17 puanla sondan üçüncü sırada yer alırken Yukatel Kayserispor 32 puanla yedinci sırayı paylaşıyor.
Ekleme Tarihi: 24 Şubat 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BU MAÇIN HASILATI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Deprem felaketi ile sarsılan ülkemizde Giresunspor, yarın Giresun Çotanak Spor Kompleksi’nde saat 19.00’da Yukatel Kayserispor önünde anlamlı bir maça çıkacak. Giresunspor için altın 3 puan anlamını taşıyan erteleme 23.hafta lig maçında Bitexen Kayserispor takımı ile tarihin en zorlu müsabakasına çıkacak.

Tüm dünya Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sebebiyle tek yürek olurken, Yeşil-beyazlılar yarın akşam ki maça bir nebze yaraları sarmak ve moral vermek için mücadele edecek. Bu maçın tüm hasılatı depremzedelere bağışlanacak.

Bitexen Giresunspor’un, Yukatel Kayserispor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinin gelirlerinin tamamının ise depremzedelere bağışlanacağı kaydedildi.

Malum büyük bir afet yaşadık. Tüm ülke olarak yastayız. Yaşanan gelişmeleri üzüntü ile izliyorum. Türkiye karınca kaderince seferber oldu, 11 şehre yardım ulaştırmaya çalışıyor. Bizler Giresunspor taraftarları olarak stadı tıklım, tıklım dolduralım. Tüm şehri geliri depremzedelere bağışlanmak üzere bilet almaya ve maça davet ediyoruz.

Bitexen Giresunspor 17 puanla sondan üçüncü sırada yer alırken Yukatel Kayserispor 32 puanla yedinci sırayı paylaşıyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.