Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU MAÇI ALMALIYIZ

Yarın Giresun 75.Yıl( Etbaşoğlu stadında) oynayacağımız Bal Ligi Finali’nde Tireboluspor’u yenmek zorundayız… Takım ve ilçe olarak final maçına kenetlendik. Hedefimiz final maçı oynayıp ve bu finali alıp tekrar Bal Ligi’nde devam etmek istiyoruz. Takım olarak, ilçe olarak bu finale kenetlendik. İki takım için de sahada finalin zevkini almak için futbolcular mücadele etmek zorunda. Hüseyin Tomak ve Mürsel Kırış takımı maça hazırladılar. Artık takım maçın saatini bekliyor. Rakibimiz Tireboluspor’a sahada saygı duyuyoruz. Onlar da bu sezon Giresun Süper Amatör Küme’de Şampiyon olarak Bal Ligi için final oynama hakkını kazandılar. 1926 Bulancakspor olarak yarın Bal Ligi finalinde Saat 15.00’da 75. Yıl Stadında Tireboluspor’la zorlu bir final oynayacağız. Bulancak Belediye Başkanı Sayın Recep Yakar bu maça otobüs kaldıracağını tahmin ediyorum. Bize bir kez şans doğdu, bu şansı değerlendirmeliyiz. Galip bitirirsek, tekrar takım olarak Bal Ligi’nde takım olarak mücadele edeceğiz. Giresun Derbisinde sahada kazanan futbol, fair-play, dostluk ve kardeşlik olsun. Maçın sonucu ne olursa olsun, maça gelecek taraftarların Bal Ligi finalinin tadını ve zevkini yaşamalarını biz gazeteciler olarak sahada bekliyoruz. Kaybedenin maçtan sonra, kazananı tebrik etmesini ve kutlamasını beklerken iki takımada sahada bu zorlu maçta başarılar diliyorum.  
Ekleme Tarihi: 29 Nisan 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BU MAÇI ALMALIYIZ

Yarın Giresun 75.Yıl( Etbaşoğlu stadında) oynayacağımız Bal Ligi Finali’nde Tireboluspor’u yenmek zorundayız…

Takım ve ilçe olarak final maçına kenetlendik.

Hedefimiz final maçı oynayıp ve bu finali alıp tekrar Bal Ligi’nde devam etmek istiyoruz. Takım olarak, ilçe olarak bu finale kenetlendik. İki takım için de sahada finalin zevkini almak için futbolcular mücadele etmek zorunda. Hüseyin Tomak ve Mürsel Kırış takımı maça hazırladılar. Artık takım maçın saatini bekliyor.

Rakibimiz Tireboluspor’a sahada saygı duyuyoruz. Onlar da bu sezon Giresun Süper Amatör Küme’de Şampiyon olarak Bal Ligi için final oynama hakkını kazandılar.

1926 Bulancakspor olarak yarın Bal Ligi finalinde Saat 15.00’da 75. Yıl Stadında Tireboluspor’la zorlu bir final oynayacağız.

Bulancak Belediye Başkanı Sayın Recep Yakar bu maça otobüs kaldıracağını tahmin ediyorum. Bize bir kez şans doğdu, bu şansı değerlendirmeliyiz.

Galip bitirirsek, tekrar takım olarak Bal Ligi’nde takım olarak mücadele edeceğiz. Giresun Derbisinde sahada kazanan futbol, fair-play, dostluk ve kardeşlik olsun. Maçın sonucu ne olursa olsun, maça gelecek taraftarların Bal Ligi finalinin tadını ve zevkini yaşamalarını biz gazeteciler olarak sahada bekliyoruz. Kaybedenin maçtan sonra, kazananı tebrik etmesini ve kutlamasını beklerken iki takımada sahada bu zorlu maçta başarılar diliyorum.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.