Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU MAÇ YANILTTI BENİ

Ligin 12.Hafta maçında SamsunBSB-1926 Bulancakspor maçının sonucunu beraberlikle bitmez. Bir takım galip gelir diye yazmıştım. Gerekçem ise her iki takımında ligde en az beraberlik alan takımları olması idi. Yanıldım. Ama sevindim takımımız puanla ilçeye döndü. Bana göre altın değerinde puan. Niye mi? Biz düşmemek için mücadele veren bir takımız. Doğru dürüst transferler yapılmadı. Dar kadro ile Teknik Direktör M. Serhan Baki mücadele veriyor oyuncularla. Takıma gerçekten ivme kazandırdı. Sahada yerinde duramıyor. Biliyorsunuz bizim rakibimiz Görelespor. Sahasında Atakumbelediye'ye yenilen Görelespor 10 puanda kaldı. Bizde deplasmanda bir puan almamız nedeniyle planımızı 12 puana çıkardık. Fark 2 puan oldu. Şimdi hesap kitap yapma devri. Lig sonunda Puanımız Görelespor'un üstünde olursa direkt ligde kaldığımızı ilan edeceğiz. Her sene baraj maçı oynamaktan bıktık. İlk yarının son hafta maçları bu hafta sonu oynanıyor. Biz sahamızda ligde galibiyet yüzü göremeyen tek puanı olan son sırada Gümüşhane ile oynarken, Görelespor deplasmanda Suluova Sebatspor’la oynayacak. Bizim alacağımız bir galibiyet onların alacağı bir mağlubiyet puan farkını 5'e çıkaracak. Dahası var. İkinci yarının ilk maçı iç sahada Görelespor ile olduğunu düşünürsek bu maçı da aldığımızda puan farkı 8 olacak. Yalnız şunu diyeyim. Artık yetkililer bu takıma ara transferler yapmalı. Kadro bu zor şartlarda yine de başarılılar ama  yeterli değiller...
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

BU MAÇ YANILTTI BENİ

Ligin 12.Hafta maçında SamsunBSB-1926 Bulancakspor maçının sonucunu beraberlikle bitmez. Bir takım galip gelir diye yazmıştım.

Gerekçem ise her iki takımında ligde en az beraberlik alan takımları olması idi. Yanıldım.

Ama sevindim takımımız puanla ilçeye döndü.

Bana göre altın değerinde puan. Niye mi?

Biz düşmemek için mücadele veren bir takımız. Doğru dürüst transferler yapılmadı.

Dar kadro ile Teknik Direktör M. Serhan Baki mücadele veriyor oyuncularla.

Takıma gerçekten ivme kazandırdı. Sahada yerinde duramıyor.

Biliyorsunuz bizim rakibimiz Görelespor.

Sahasında Atakumbelediye'ye yenilen Görelespor 10 puanda kaldı. Bizde deplasmanda bir puan almamız nedeniyle planımızı 12 puana çıkardık. Fark 2 puan oldu.

Şimdi hesap kitap yapma devri.

Lig sonunda Puanımız Görelespor'un üstünde olursa direkt ligde kaldığımızı ilan edeceğiz.

Her sene baraj maçı oynamaktan bıktık.

İlk yarının son hafta maçları bu hafta sonu oynanıyor. Biz sahamızda ligde galibiyet yüzü göremeyen tek puanı olan son sırada Gümüşhane ile oynarken, Görelespor deplasmanda Suluova Sebatspor’la oynayacak.

Bizim alacağımız bir galibiyet onların alacağı bir mağlubiyet puan farkını 5'e çıkaracak. Dahası var.

İkinci yarının ilk maçı iç sahada Görelespor ile olduğunu düşünürsek bu maçı da aldığımızda puan farkı 8 olacak.

Yalnız şunu diyeyim. Artık yetkililer bu takıma ara transferler yapmalı. Kadro bu zor şartlarda yine de başarılılar ama  yeterli değiller...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.