Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU MAÇ BERABERE BİTMEZ

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz 1926 Bulancakspor, ilk yarının 12.haftası maçında bu hafta sonu deplasmanda SamsunBüyükşehir belediyespor maçında 3 puan arayacak. Samsun'da oynanacak olan karşılaşma pazar günü saat 13.00’te başlayacak. Geçtiğimiz hafta iç saha maçında yine Samsun temsilcisi Karasamsunspor'u 2-1 mağlup eden Kırmızı -beyazlı temsilcimiz, geçen haftayı yenilgi ile kapatan SamsunBŞBspor konuğu olacak. Her iki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşmanın sonucu merakla bekleniyor. Bu maç bana göre yüzde 90 berabere bitmez diyorum. Her iki takımda ligde en az beraberlik alan iki takım konumunda. Biz oynadığımız 11 maçta 2 beraberlik alırken, onlar 3 beraberlik almış. Bu nedenle bu maçın berabere bitmesi çok uzak bir ihtimal, Bu benim görüşüm. Ya da iddiam deyin. Çünkü beraberliğin yaradığı takım 1926 Bulancakspor öne çıktığı halde maçı almak isteyecek. Rakipte bu maçı sahasında almak adına her şeyini ortaya koyacak. Ben bu maçın bitiş düdüğünün başladığı skorla sonuçlanacağını tahmin etmiyorum. Kısacası çok önemli bir mücadele olacak. Güzel bir oyuna sahne olacak. Umarım 3 puan taraf biz oluruz.
Ekleme Tarihi: 16 Aralık 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BU MAÇ BERABERE BİTMEZ

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz 1926 Bulancakspor, ilk yarının 12.haftası maçında bu hafta sonu deplasmanda SamsunBüyükşehir belediyespor maçında 3 puan arayacak.

Samsun'da oynanacak olan karşılaşma pazar günü saat 13.00’te başlayacak.

Geçtiğimiz hafta iç saha maçında yine Samsun temsilcisi Karasamsunspor'u 2-1 mağlup eden Kırmızı -beyazlı temsilcimiz, geçen haftayı yenilgi ile kapatan SamsunBŞBspor konuğu olacak.

Her iki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşmanın sonucu merakla bekleniyor.

Bu maç bana göre yüzde 90 berabere bitmez diyorum. Her iki takımda ligde en az beraberlik alan iki takım konumunda. Biz oynadığımız 11 maçta 2 beraberlik alırken, onlar 3 beraberlik almış. Bu nedenle bu maçın berabere bitmesi çok uzak bir ihtimal, Bu benim görüşüm. Ya da iddiam deyin. Çünkü beraberliğin yaradığı takım 1926 Bulancakspor öne çıktığı halde maçı almak isteyecek. Rakipte bu maçı sahasında almak adına her şeyini ortaya koyacak. Ben bu maçın bitiş düdüğünün başladığı skorla sonuçlanacağını tahmin etmiyorum. Kısacası çok önemli bir mücadele olacak. Güzel bir oyuna sahne olacak. Umarım 3 puan taraf biz oluruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.