Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU KADRO İLE ZOR

1926 Bulancakspor'da puan kayıpları devam ediyor. Ligde ilk maçta  ilk mağlubiyetini deplasmanda Gorelespor karşısında alan  ekibimiz bu kez sahasında  N.Belediyespor'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Kendi taraftarı önünde N.Bld.spor'a karşı oynuyorsun, kazanmamız gereken bir maç diyoruz. Taraftar seni sezonun ilk maçında izlemek icin tribünde yerlerini almış. Ama sahada öyle bir 1926 Bulancakspor var ki evlere şenlik. Ne taktiksel olarak ne mücadele olarak ne de özellikle ilk yarı boyunca bir organize atağı olmayan sıradan bir mahalle takımı kimliğini anımsatan 1926 Bulancakspor sefilleri oynadı. Ve ilk 45 dakikada rakip takım amacına ulaşıyor. Takım sahadan 3-0 yenilgi ile soyunma odasının yolunu tutuyor. 1926 Bulancakspor ligde ilk iki maçta 2 yenilgi ile kalesinde 6 gol görüyor. Bu alınan yenilgiler taraftarlar arasında karamsarlığa yol açarken, hemen herkes takımda direk oynayabilecek başta kaleci olmak üzere en az 4 kaliteli ismin takıma ivedelikle transfer bitmeden kazandırılmasını istiyorlar. Aslında takımın yetersiz olduğu geçen sezondan belliydi. Yapılması gereken, gemiyi limana yaklaştırdıktan sonra doğru hamlelerle güçlenmekti. Yönetim olmadığından bu gerçekleşmedi. Eğer bu takıma direk oynayabilecek 4 yada 5 kaliteli oyuncu alınmazsa geçmiş olsun hepimize. Tamam bu hafta sonu deplasmanda Ünyespor karşısında bir mucize gerçekleştirilip belki de kazanabilirsiniz de ama bu çare değil, sadece pansuman ve moral olur. Bu takım bu kadro ile yürümez. Transfer sezonu bitmemişken transferler yapılmalı. Buradan birde serzenişte bulunmak istiyorum. Transferler yapmazsak eğer bu kadro ile dibi görmemiz ve bu şehrin futbol umutlarının yok olması, futbolda Cumhuriyetle yaşıt 1926 Bulancakspor tarih sahnesinden silinir. Bunun vebali altında kalmayın. Bu şehrin ışıklarının sönmesine müsaade etmeyelim. Artık azda olsa zaman varken yetkililer ve ilçenin ileri gelenleri lütfen birde bu tarafa bakın... 15 günde birde olsa bir pazarı var insanların. Takımını seyretmek için ilce stadına koşuyorlar. Bu insanları bundan mahrum bırakmayın...
Ekleme Tarihi: 14 Ekim 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BU KADRO İLE ZOR

1926 Bulancakspor'da puan kayıpları devam ediyor. Ligde ilk maçta  ilk mağlubiyetini deplasmanda Gorelespor karşısında alan  ekibimiz bu kez sahasında  N.Belediyespor'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı.

Kendi taraftarı önünde N.Bld.spor'a karşı oynuyorsun, kazanmamız gereken bir maç diyoruz. Taraftar seni sezonun ilk maçında izlemek icin tribünde yerlerini almış. Ama sahada öyle bir 1926 Bulancakspor var ki evlere şenlik.

Ne taktiksel olarak ne mücadele olarak ne de özellikle ilk yarı boyunca bir organize atağı olmayan sıradan bir mahalle takımı kimliğini anımsatan 1926 Bulancakspor sefilleri oynadı.

Ve ilk 45 dakikada rakip takım amacına ulaşıyor. Takım sahadan 3-0 yenilgi ile soyunma odasının yolunu tutuyor.

1926 Bulancakspor ligde ilk iki maçta 2 yenilgi ile kalesinde 6 gol görüyor. Bu alınan yenilgiler taraftarlar arasında karamsarlığa yol açarken, hemen herkes takımda direk oynayabilecek başta kaleci olmak üzere en az 4 kaliteli ismin takıma ivedelikle transfer bitmeden kazandırılmasını istiyorlar.

Aslında takımın yetersiz olduğu geçen sezondan belliydi.

Yapılması gereken, gemiyi limana yaklaştırdıktan sonra doğru hamlelerle güçlenmekti.

Yönetim olmadığından bu gerçekleşmedi. Eğer bu takıma direk oynayabilecek 4 yada 5 kaliteli oyuncu alınmazsa geçmiş olsun hepimize.

Tamam bu hafta sonu deplasmanda Ünyespor karşısında bir mucize gerçekleştirilip belki de kazanabilirsiniz de ama bu çare değil, sadece pansuman ve moral olur.

Bu takım bu kadro ile yürümez.

Transfer sezonu bitmemişken transferler yapılmalı.

Buradan birde serzenişte bulunmak istiyorum.

Transferler yapmazsak eğer bu kadro ile dibi görmemiz ve bu şehrin futbol umutlarının yok olması, futbolda Cumhuriyetle yaşıt 1926 Bulancakspor tarih sahnesinden silinir. Bunun vebali altında kalmayın.

Bu şehrin ışıklarının sönmesine müsaade etmeyelim.

Artık azda olsa zaman varken yetkililer ve ilçenin ileri gelenleri lütfen birde bu tarafa bakın...

15 günde birde olsa bir pazarı var insanların. Takımını seyretmek için ilce stadına koşuyorlar. Bu insanları bundan mahrum bırakmayın...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.