Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU İLÇENİN PIRLANTA TAŞI 1926 BULANCAKSPOR’DUR

Bu ilçenin pırlanta taşı 1926 Bulancakspor’dur. Aslında geç kalındı takviyelere. Önümüzdeki sezon 1926 Bulancakspor aynı hoca ve teknik heyet ve futbolcular korunur, 3-4 takviye ile bu takım gelecek sezon şampiyon olur. Bunu samimi ve içten söylüyorum. Zaten yeni Başkan Necmi Sıbıç verdiği sözler arasında 1926 Bulancakspor’u gelecek sezon şampiyon yapmaktı. Ben başkanın sözünde duracağına inanıyorum. Bir kere oturmuş bir kadro var. Aksayan yönlere 3- 4 takviye ile bu takım taş gibi olur. Hocanın raporları doğrultusunda transfer çalışmaları yani takviyeler şimdiden başlanmalı. Transferlerimiz için kötü diyemem. Ne kadar iyi olursa olsun oyuncular bazı takımlarda uyum sağlayamayabilirler. İlk yarıda bunu yaşadık. Pisipisine puanlar verdik. Şimdi ise arar olduk. 1926 Bulancakspor olarak sezonu kapattığımızı düşünüyorum. Şampiyon Çayelispor oldu. Şimdiden gelecek sezonun şampiyon olacak kadrosunu oluşturmak için ne gerekirse onu yapmalıyız. Önümüzdeki sezon daha iyi mücadele eden, iyi sonuçlar alacak bir takım kurmalıyız. Biz eğer bunu yapamazsak daha iyisini yapmak için uğraşmalıyız. Bu ilçenin pırlanta taşı 1926 Bulancakspor önce onu bileceğiz. Herkesin elinden gelenden biraz daha fazla destek olması gerektiğini düşünüyorum. Hocamız altyapıdan gençlere şans vermeye başlamalı. Bizim ana hedeflerimizden biri gençleri çıkarıp A Takımda oynatmaktır. Hedefimiz futbolcu yetiştirmek olmalı.  
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba
Köşe Vuruşu *Spor*

BU İLÇENİN PIRLANTA TAŞI 1926 BULANCAKSPOR’DUR

Bu ilçenin pırlanta taşı 1926 Bulancakspor’dur. Aslında geç kalındı takviyelere. Önümüzdeki sezon 1926 Bulancakspor aynı hoca ve teknik heyet ve futbolcular korunur, 3-4 takviye ile bu takım gelecek sezon şampiyon olur. Bunu samimi ve içten söylüyorum. Zaten yeni Başkan Necmi Sıbıç verdiği sözler arasında 1926 Bulancakspor’u gelecek sezon şampiyon yapmaktı. Ben başkanın sözünde duracağına inanıyorum.

Bir kere oturmuş bir kadro var. Aksayan yönlere 3- 4 takviye ile bu takım taş gibi olur. Hocanın raporları doğrultusunda transfer çalışmaları yani takviyeler şimdiden başlanmalı. Transferlerimiz için kötü diyemem. Ne kadar iyi olursa olsun oyuncular bazı takımlarda uyum sağlayamayabilirler. İlk yarıda bunu yaşadık. Pisipisine puanlar verdik. Şimdi ise arar olduk.

1926 Bulancakspor olarak sezonu kapattığımızı düşünüyorum. Şampiyon Çayelispor oldu. Şimdiden gelecek sezonun şampiyon olacak kadrosunu oluşturmak için ne gerekirse onu yapmalıyız. Önümüzdeki sezon daha iyi mücadele eden, iyi sonuçlar alacak bir takım kurmalıyız. Biz eğer bunu yapamazsak daha iyisini yapmak için uğraşmalıyız. Bu ilçenin pırlanta taşı 1926 Bulancakspor önce onu bileceğiz. Herkesin elinden gelenden biraz daha fazla destek olması gerektiğini düşünüyorum. Hocamız altyapıdan gençlere şans vermeye başlamalı. Bizim ana hedeflerimizden biri gençleri çıkarıp A Takımda oynatmaktır. Hedefimiz futbolcu yetiştirmek olmalı.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.