Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU FUTBOLLA OLMAZ

Giresunspor'un deplasmanda Kayserispor karşısında ilk yarıda yediği goller saç baş yoldurdu. Futbol yürüyerek oynanmaz. Günümüz futbolunda böyle oynayarak puan alamazsınız. Orta sahası olmayan, hücuma çabuk çıkamayan bir takım var karşımızda. Koşacaksın, çabuk oynayacaksın ceza alanına girerken uzaktan rakip kaleyi yoklayacaksın. Biri tutmazsa biri tutar. Pas oyunu oynayamayan ikili mücadelede olsun pas alışverişlerinde olsun topu kaptıran bir takımda haliyle yenilgi kaçınılmaz olur. Son 4 maçta sıfır puan. 26 maçta 26 puan. Giresunspor böyle futbol oynamaya devam ederse işi gerçekten zor. Çok pas yapalım derken topu kaptırıyorlar. Maç 2-1 olduğunda tek kale oynamaya başladılar. Neye yarar. Zaman bitti.90 dakika boyunca tek kale oynayacaksın ki 3 puanla dönesin. Rakip kaptığı her topla gol pozisyonuna giriyor. Giresun son 4 maçta yeniliyor. Beklentilerin büyük olduğu çotanaklar Kayserispor karşısında maça iyi başlayamadı. Ligde kalmayı hedefleyen Yeşil-beyazlılar ilk yarıda kendine yakışmayacak kötü bir futbol ortaya koyarak ilk yarı sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Giresunspor'un şimdi önünde 2 önemli 6 puan değerinde maçı var. Önce sahasında Göztepe ile sonra deplasmanda Rizespor ile. Bu iki maçtan 6 puan aldığı takdirde biraz olsun nefes alacaktır.. Yoksa işimiz gerçekten zor...
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2022 - Çarşamba
Köşe Vuruşu *Spor*

BU FUTBOLLA OLMAZ

Giresunspor'un deplasmanda Kayserispor karşısında ilk yarıda yediği goller saç baş yoldurdu.

Futbol yürüyerek oynanmaz. Günümüz futbolunda böyle oynayarak puan alamazsınız.

Orta sahası olmayan, hücuma çabuk çıkamayan bir takım var karşımızda. Koşacaksın, çabuk oynayacaksın ceza alanına girerken uzaktan rakip kaleyi yoklayacaksın. Biri tutmazsa biri tutar.

Pas oyunu oynayamayan ikili mücadelede olsun pas alışverişlerinde olsun topu kaptıran bir takımda haliyle yenilgi kaçınılmaz olur. Son 4 maçta sıfır puan. 26 maçta 26 puan. Giresunspor böyle futbol oynamaya devam ederse işi gerçekten zor.

Çok pas yapalım derken topu kaptırıyorlar. Maç 2-1 olduğunda tek kale oynamaya başladılar. Neye yarar. Zaman bitti.90 dakika boyunca tek kale oynayacaksın ki 3 puanla dönesin. Rakip kaptığı her topla gol pozisyonuna giriyor.

Giresun son 4 maçta yeniliyor.

Beklentilerin büyük olduğu çotanaklar Kayserispor karşısında maça iyi başlayamadı. Ligde kalmayı hedefleyen Yeşil-beyazlılar ilk yarıda kendine yakışmayacak kötü bir futbol ortaya koyarak ilk yarı sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Giresunspor'un şimdi önünde 2 önemli 6 puan değerinde maçı var. Önce sahasında Göztepe ile sonra deplasmanda Rizespor ile. Bu iki maçtan 6 puan aldığı takdirde biraz olsun nefes alacaktır.. Yoksa işimiz gerçekten zor...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.