Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BÖLGESEL AMATÖR LİG’DE 10. GRUPTAYIZ

Bölgesel Amatör Ligde kuralar çekildi.Artık maçların başlamasına az bir zaman kaldı.Bölgesel Amatör Lig 14-15 Ekim tarihlerinde start alıyor. Bence zorlu bir grup ve mesafe uzak. Bildiğiniz üzere Bölgesel Amatör Lig kuraları çekildi. Grubumuzda güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. İnşallah zorlu gruptan çıkıp daha sonra playoff oynarak 3. Lige çıkmak istiyoruz. Şu anda takımımız  Erzurum kampından sonra ilçede ve bu zorlu lige en iyi hazırlanmak için elinden geleni yapmaktadır. Mücadele edeceğimiz takımlar şunlar: GÖRELESPOR TRABZON ARSİNSPOR TRABZON KİREÇHANESPOR RİZE İL ÖZEL İDARESİ RİZE ÇAYELİSPOR ARHAVİGENÇLİKSPOR SERHAT ARDAHANSPOR KARS 36 SPOR DOĞU BEYAZIT FUTBOL KULÜBÜ ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYESPOR BAYBURT BELEDİYESPOR GÜMÜŞHANE KELKİT BELEDİYESPOR Takımımız 1926 Bulancakspor’a Yıldız Haber Gazetesi olarak başarılar dileriz.  
Ekleme Tarihi: 29 Eylül 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BÖLGESEL AMATÖR LİG’DE 10. GRUPTAYIZ

Bölgesel Amatör Ligde kuralar çekildi.Artık maçların başlamasına az bir zaman kaldı.Bölgesel Amatör Lig 14-15 Ekim tarihlerinde start alıyor.

Bence zorlu bir grup ve mesafe uzak. Bildiğiniz üzere Bölgesel Amatör Lig kuraları çekildi. Grubumuzda güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. İnşallah zorlu gruptan çıkıp daha sonra playoff oynarak 3. Lige çıkmak istiyoruz. Şu anda takımımız  Erzurum kampından sonra ilçede ve bu zorlu lige en iyi hazırlanmak için elinden geleni yapmaktadır. Mücadele edeceğimiz takımlar şunlar:

GÖRELESPOR

TRABZON ARSİNSPOR

TRABZON KİREÇHANESPOR

RİZE İL ÖZEL İDARESİ

RİZE ÇAYELİSPOR

ARHAVİGENÇLİKSPOR

SERHAT ARDAHANSPOR

KARS 36 SPOR

DOĞU BEYAZIT FUTBOL KULÜBÜ

ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYESPOR

BAYBURT BELEDİYESPOR

GÜMÜŞHANE KELKİT BELEDİYESPOR

Takımımız 1926 Bulancakspor’a Yıldız Haber Gazetesi olarak başarılar dileriz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.