Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BİZİ BEKLEYEN 6 PUANLIK BİR MAÇ

Yeşil beyazlılar için sezonun en kritik maçlarından biri olması beklenen Karadeniz  derbisi yarın saat 13.30’ta başlayacak. Rizespor derbisinde saha dışında, taraftara güveniyoruz. Üniversiteli öğrencilerinde bu maça parasız girecek olması rekor sayıda taraftarın maça gelmesi beklenirken, psikolojik üstünlüğün göz ardı edilmemeli. Rizespor  karşısında elde edilecek 3 puanın yanı sıra alt sıralardan kopma psikolojik üstünlüğü de ele geçirmiş olacağız. Giresunspor, Süper Lig'in 9. haftasında 16 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da  rakibi Rizespor’u ağırlayacak. Milli haftayı bir kenara bırakan yeşil-beyazlı takım güncel oyuncu kadrosuyla tamamen Rizespor ile oynayacağı maça odaklandı. Yeşil-beyazlı taraftarların büyük heyecanla beklediği müsabakada Giresunspor taraftarına 3 puanı ve alt sıralardan uzaklaşmayı armağan etmek istiyor. Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde bu maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Giresunspor aynı zamanda maçı da yaşamaya başladı. Evinde coşkulu taraftarı karşısında bu maçı fırsatını Rizespor karşısında elde etmeyi hedefleyen teknik adam rakibin tüm artılarını ve eksilerini ince ayrıntısına kadar oyuncularına anlatıyor. Rizespor karşılaşmasında ortaya koyacakları performansın yanı sıra elde edecekleri 3 puanın büyük bir anlam taşıyacak. Pandemi nedeniyle bu maçta ilk kez rekor taraftara ulaşacak olan yeşil-beyazlılar, taraftarın itici gücünü sahadaki oyunun bir parçası olarak rakibi baskı altına almak için kullanmayı planlarken, Keleş ise müsabakanın önemini kendi yöntemiyle oyuncularına aktaracak. Sahada elde edilecek 3 puanla alt sıralardan uzaklaşmaktan öte son dört takımın üzerinde psikolojik üstünlüğü de ele geçirmeyi hedefliyor.
Ekleme Tarihi: 14 Ekim 2021 - Perşembe
Köşe Vuruşu *Spor*

BİZİ BEKLEYEN 6 PUANLIK BİR MAÇ

Yeşil beyazlılar için sezonun en kritik maçlarından biri olması beklenen Karadeniz  derbisi yarın saat 13.30’ta başlayacak. Rizespor derbisinde saha dışında, taraftara güveniyoruz. Üniversiteli öğrencilerinde bu maça parasız girecek olması rekor sayıda taraftarın maça gelmesi beklenirken, psikolojik üstünlüğün göz ardı edilmemeli.

Rizespor  karşısında elde edilecek 3 puanın yanı sıra alt sıralardan kopma psikolojik üstünlüğü de ele geçirmiş olacağız.
Giresunspor, Süper Lig'in 9. haftasında 16 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da  rakibi Rizespor’u ağırlayacak. Milli haftayı bir kenara bırakan yeşil-beyazlı takım güncel oyuncu kadrosuyla tamamen Rizespor ile oynayacağı maça odaklandı. Yeşil-beyazlı taraftarların büyük heyecanla beklediği müsabakada Giresunspor taraftarına 3 puanı ve alt sıralardan uzaklaşmayı armağan etmek istiyor.
Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde bu maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Giresunspor aynı zamanda maçı da yaşamaya başladı. Evinde coşkulu taraftarı karşısında bu maçı fırsatını Rizespor karşısında elde etmeyi hedefleyen teknik adam rakibin tüm artılarını ve eksilerini ince ayrıntısına kadar oyuncularına anlatıyor.
Rizespor karşılaşmasında ortaya koyacakları performansın yanı sıra elde edecekleri 3 puanın büyük bir anlam taşıyacak. Pandemi nedeniyle bu maçta ilk kez rekor taraftara ulaşacak olan yeşil-beyazlılar, taraftarın itici gücünü sahadaki oyunun bir parçası olarak rakibi baskı altına almak için kullanmayı planlarken, Keleş ise müsabakanın önemini kendi yöntemiyle oyuncularına aktaracak. Sahada elde edilecek 3 puanla alt sıralardan uzaklaşmaktan öte son dört takımın üzerinde psikolojik üstünlüğü de ele geçirmeyi hedefliyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.