Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BİR TÜRLÜ GALİP GELEMİYORUZ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor 7 haftadan bu yana takım iyi futbol oynuyor ama bazı şanssızlıklar sonucunda galip gelemiyor. Ligin ilk 7 haftasında istedikleri puanları toplayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. 8.inci hafta maçında Göztepe’ye konuk olacağız. Umarız bu maçta şeytanın bacağını kırarız. Özelikle son oynadığımız üç maçta yakaladığımız pozisyonlar ve iyi futbolumuz bizi tatmin ediciydi ama bir türlü tabelayı değiştiremedik. Maalesef son iki maçtan da birer puanla ayrılmak durumunda kaldık. İyi futbol oynamamıza rağmen üstümüzde bir şanssızlık var, galip gelemiyoruz. Gol atamıyoruz gol sıkıntısı çekiyoruz. Ümit ediyorum ki Göztepe’ye karşı bütün bu maçlarda yaşadığımız şanssızlıklar bize şans olarak döner. İlk yedi haftada beklediğimiz puanları alamadık. Göztepe maçında puan yâda puanlar bizim hanemize yazılacaktır. Oynadığımız futbolun hakkı da budur.
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2021 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

BİR TÜRLÜ GALİP GELEMİYORUZ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor 7 haftadan bu yana takım iyi futbol oynuyor ama bazı şanssızlıklar sonucunda galip gelemiyor.

Ligin ilk 7 haftasında istedikleri puanları toplayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz.
8.inci hafta maçında Göztepe’ye konuk olacağız. Umarız bu maçta şeytanın bacağını kırarız.
Özelikle son oynadığımız üç maçta yakaladığımız pozisyonlar ve iyi futbolumuz bizi tatmin ediciydi ama bir türlü tabelayı değiştiremedik. Maalesef son iki maçtan da birer puanla ayrılmak durumunda kaldık. İyi futbol oynamamıza rağmen üstümüzde bir şanssızlık var, galip gelemiyoruz. Gol atamıyoruz gol sıkıntısı çekiyoruz. Ümit ediyorum ki Göztepe’ye karşı bütün bu maçlarda yaşadığımız şanssızlıklar bize şans olarak döner. İlk yedi haftada beklediğimiz puanları alamadık. Göztepe maçında puan yâda puanlar bizim hanemize yazılacaktır. Oynadığımız futbolun hakkı da budur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.