Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BİR İHTİMAL DAHA VAR

1926 Bulancakspor'un kader maçı hafta sonu A.Sebat'ta Sebatspor ile. Sebatspor'un kâğıt üzerinde lig birincisi olarak çıkma ihtimali var ama çok ama çok uzak bir ihtimal. Milyonda bir ihtimal bile değil. Çünkü Eynesil Belediyespor son sırada yer alan tek puana sahip Söğütlühilalspor’la sahasında karşılaşacak. En az 5 çeker... 1926 Bulancakspor profesyonel lige veda etti edecek. Takımı bu duruma düşürenler utansın. Ancak 1926 Bulancakspor için bir ihtimal daha var. Çıkmayan candan umut kesilmez misali. Bu hafta sonu 1926 Bulancakspor A.Sebatspor'u deplasmanda yendiği takdirde ligde kalışını ilan edecektir. Diğer taraftan Sebatspor'da puan kaybettiğinde 1926 Bulancakspor Eynesilbelediyespor'un 3. Lige çıkmasını bekleyecek. O zaman 1926 Bulancakspor Giresun Süper Amatör şampiyonu ile tek maç yapacak. Alacağı galibiyet ile Bölgesel Amatör lige kalacaktır. Son maç, son 90 dakika. Sebatspor'u yendiğimiz dakika Görelespor'un maçının sonucunu beklemeden ligde kalışımızı ilan edeceğiz. 1926 Bulancak büyük camiadır. Yıllardır profesyonel mücadele vermektedir. Bölgesel Amatör Ligde en çok yakışan takımlardan biridir. Allah'ın izniyle gelecek sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadelemiz devam eder.
Ekleme Tarihi: 08 Nisan 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BİR İHTİMAL DAHA VAR

1926 Bulancakspor'un kader maçı hafta sonu A.Sebat'ta Sebatspor ile.

Sebatspor'un kâğıt üzerinde lig birincisi olarak çıkma ihtimali var ama çok ama çok uzak bir ihtimal.

Milyonda bir ihtimal bile değil.

Çünkü Eynesil Belediyespor son sırada yer alan tek puana sahip Söğütlühilalspor’la sahasında karşılaşacak.

En az 5 çeker...

1926 Bulancakspor profesyonel lige veda etti edecek.

Takımı bu duruma düşürenler utansın.

Ancak 1926 Bulancakspor için bir ihtimal daha var.

Çıkmayan candan umut kesilmez misali.

Bu hafta sonu 1926 Bulancakspor A.Sebatspor'u deplasmanda yendiği takdirde ligde kalışını ilan edecektir.

Diğer taraftan Sebatspor'da puan kaybettiğinde 1926 Bulancakspor Eynesilbelediyespor'un 3. Lige çıkmasını bekleyecek.

O zaman 1926 Bulancakspor Giresun Süper Amatör şampiyonu ile tek maç yapacak. Alacağı galibiyet ile Bölgesel Amatör lige kalacaktır.

Son maç, son 90 dakika.

Sebatspor'u yendiğimiz dakika Görelespor'un maçının sonucunu beklemeden ligde kalışımızı ilan edeceğiz.

1926 Bulancak büyük camiadır. Yıllardır profesyonel mücadele vermektedir. Bölgesel Amatör Ligde en çok yakışan takımlardan biridir. Allah'ın izniyle gelecek sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadelemiz devam eder.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.