Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BEŞİNCİ HAFTADA PUANLA TANIŞTIK

GZT Giresunspor, İttifak Konyaspor maçına çok iyi başladı ve özellikle ilk 30 dakikada insiyatifi hiç rakibine vermedi. Ön alanda iyi baskı yapan yeşil beyazlı takımımız, ikinci yarıda nerdeyse tek kale oynadı. Rakibine pozisyon vermedi desek yeridir. Rakip zaman çalmaya oynadı maç boyunca. Birçok yeni oyuncusu olmasına rağmen ve 3-4-3 gibi riskli bir formasyon ile oynayan Giresunspor takım, savunmasını iyi yaptı ve ittifak Konyaspor’a şans vermedi. Son haftaların en çok koşan GZT Giresunspor takımı kesinlikle bu. Dinamizm ve tempo var. Konya temsilcisi karşısında fiziksel olarak hep önde oynayan bir GZT Giresunspor vardı sahada. Tüm futbolcular 90 dakika Hakan Keleş’in verdiği görevleri kusursuza yakın bir şekilde yerine getirirken, sadece Souleymane Doukara’nın oyun içinde zaman zaman kaybolduğunu gördük. Kesicilik anlamında iyi bir maç çıkartan Traore’nin 3’lü savunma düzeninde oyuna daha fazla katılması lazım. Hakan Keleş, son 26 dakika yaptığı 4 değişiklik ile beraberliğe razı olmadığını gösterdi. Ancak verilmeyen penaltı yaklaşılan bir 3 puan avuçlardan kaydı gitti. Böylece GZT Giresunspor beşinci haftanın sonunda ligde ilk puanını aldı ama yine de sonunculuktan kurtulamadı. Son iki sırayı Rizespor ile paylaştı. Pazar günü GZT Giresunspor’da  Sergio ve Sılva’yı çok beğendim. Mamadou Dıarra’da 90 dakika içinde iyi bir futbol ortaya koydu. Perşembe günü saat 20.00’de İstanbulda Fenerbahçe’ye konuk olacağız. Ligde ilk  galibiyetini Fenerbahçeyi 2-0 skorla yenerek alan İstanbul Başakşehirspor gibi bizde yenebiliriz İstanbulda Fenerbahçe’yi neden olmasın...!
Ekleme Tarihi: 21 Eylül 2021 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

BEŞİNCİ HAFTADA PUANLA TANIŞTIK

GZT Giresunspor, İttifak Konyaspor maçına çok iyi başladı ve özellikle ilk 30 dakikada insiyatifi hiç rakibine vermedi. Ön alanda iyi baskı yapan yeşil beyazlı takımımız, ikinci yarıda nerdeyse tek kale oynadı. Rakibine pozisyon vermedi desek yeridir. Rakip zaman çalmaya oynadı maç boyunca.

Birçok yeni oyuncusu olmasına rağmen ve 3-4-3 gibi riskli bir formasyon ile oynayan Giresunspor takım, savunmasını iyi yaptı ve ittifak Konyaspor’a şans vermedi.

Son haftaların en çok koşan GZT Giresunspor takımı kesinlikle bu. Dinamizm ve tempo var. Konya temsilcisi karşısında fiziksel olarak hep önde oynayan bir GZT Giresunspor vardı sahada. Tüm futbolcular 90 dakika Hakan Keleş’in verdiği görevleri kusursuza yakın bir şekilde yerine getirirken, sadece Souleymane Doukara’nın oyun içinde zaman zaman kaybolduğunu gördük. Kesicilik anlamında iyi bir maç çıkartan Traore’nin 3’lü savunma düzeninde oyuna daha fazla katılması lazım.

Hakan Keleş, son 26 dakika yaptığı 4 değişiklik ile beraberliğe razı olmadığını gösterdi. Ancak verilmeyen penaltı yaklaşılan bir 3 puan avuçlardan kaydı gitti. Böylece GZT Giresunspor beşinci haftanın sonunda ligde ilk puanını aldı ama yine de sonunculuktan kurtulamadı. Son iki sırayı Rizespor ile paylaştı.

Pazar günü GZT Giresunspor’da  Sergio ve Sılva’yı çok beğendim. Mamadou Dıarra’da 90 dakika içinde iyi bir futbol ortaya koydu. Perşembe günü saat 20.00’de İstanbulda Fenerbahçe’ye konuk olacağız. Ligde ilk  galibiyetini Fenerbahçeyi 2-0 skorla yenerek alan İstanbul Başakşehirspor gibi bizde yenebiliriz İstanbulda Fenerbahçe’yi neden olmasın...!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.