Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BEŞİKTAŞ'TAN PUAN ALMAMIZ SURPRİZ OLMAZ

Kendi sahasında Malatyaspor'u yenerek büyük moral bulan ve galibiyet hasretine son veren Giresunspor, cumartesi akşamı oynayacağı İstanbul’da Beşiktaş maçından puan yada puanlar beklemesi sürpriz olmaz. Malatyaspor galibiyeti ile ateş hattının şimdilik üzerinde. Bundan sonra oynayacağımız her karşılaşma bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Malatyaspor galibiyeti ile yeni bir hava yakaladık. Galibiyet hasretine son verdik. Ve futbolcuların kendilerine olan güveni geri geldi. Beşiktaş maçıyla başlayacak zorlu süreçte sırasıyla perşembe günü sahasında A.Demirspor, Karagumrukspor, Altay, Hatayspor ile çok önemli maçlar oynayacağız. Bu maçlarda alacağımız puanlar bizi ateş hattının dışına itecektir. Önceliğimiz yarın akşam deplasmanda 19.00'da başlayacak Beşiktaş maçı. Giresunspor'un bu ligde kalacağına inanıyorum.
Ekleme Tarihi: 26 Kasım 2021 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BEŞİKTAŞ'TAN PUAN ALMAMIZ SURPRİZ OLMAZ

Kendi sahasında Malatyaspor'u yenerek büyük moral bulan ve galibiyet hasretine son veren Giresunspor, cumartesi akşamı oynayacağı İstanbul’da Beşiktaş maçından puan yada puanlar beklemesi sürpriz olmaz.

Malatyaspor galibiyeti ile ateş hattının şimdilik üzerinde. Bundan sonra oynayacağımız her karşılaşma bizim açımızdan büyük önem taşıyor.

Malatyaspor galibiyeti ile yeni bir hava yakaladık. Galibiyet hasretine son verdik. Ve futbolcuların kendilerine olan güveni geri geldi.

Beşiktaş maçıyla başlayacak zorlu süreçte sırasıyla perşembe günü sahasında A.Demirspor, Karagumrukspor, Altay, Hatayspor ile çok önemli maçlar oynayacağız.

Bu maçlarda alacağımız puanlar bizi ateş hattının dışına itecektir.

Önceliğimiz yarın akşam deplasmanda 19.00'da başlayacak Beşiktaş maçı.

Giresunspor'un bu ligde kalacağına inanıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.