Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BEŞİKTAŞ’TAN PUAN ALMALIYIZ

Ligde Pazar gecesi saat 20.30'da Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Giresunspor’da hedef puan yada puanlarla ayrılmak. Ligde son 4 takımın içine girmemek için Beşiktaş maçından ikinci kez galibiyetle ayrılmak istiyor. İstanbul’da Beşiktaş ve Galatasaray’ı yenerek 6 puan, Trabzonspor deplasmanından 1 puan alarak spor otoritesini şaşırtan Giresunspor'un ikinci bir kez Beşiktaş'ı yenmesi sürpriz sayılmamalı. Beşiktaş yeni teknik direktörü ile yükselişini sürdürmek için kazanmak isteyecek. Zevkli ve çekişmeli ve bol gollü bir maç bizi bekliyor. Taraftar desteğini de arkamıza aldığımızda futbolcularımız sahada bütün gayretiyle mücadelesini verecek. Burada şunu özellikle belirtmek isterim. Taraftar maçın 90 dakika olduğunu unutmamalı. Takım yenik duruma düştüğünde takıma küsmemeli. Örnek: Takım Sivasspor maçında 2-0 geriye düştü. Taraftar takıma küstü. Buna rağmen takım maçı 2-2 'ye getirmesini başardı. Fair play ölçüleri içerisinde geçeceğine inandığımız bu maçtan puan yada puanlar alacağımıza inancım tam. Bu maç bizim için çok zor olacak. Rakip İstanbul’da aldıkları 4-0 yenilginin rövanşını almak isteyecek. Bu kez kendi taraftarlarımız önünde oynayacağımız saha ve seyirci avantajımızı kullanıp bu mücadeleden puan yada puanlar alacağımıza inanıyorum. Unutulmamalı hiçbir maç kolay değil. Beşiktaş maçı’da kolay olmayacak. Beşiktaş'ın kendi sahasında bize farklı yenilmesi bu maçı daha da zorlaştıracak. Ama ben Giresunspor'a güveniyorum. Gününde bir Giresunspor'un bu maçtan en azından puan, sonrasında puanlar alacağına inanıyorum.
Ekleme Tarihi: 15 Nisan 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BEŞİKTAŞ’TAN PUAN ALMALIYIZ

Ligde Pazar gecesi saat 20.30'da Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Giresunspor’da hedef puan yada puanlarla ayrılmak.

Ligde son 4 takımın içine girmemek için Beşiktaş maçından ikinci kez galibiyetle ayrılmak istiyor.

İstanbul’da Beşiktaş ve Galatasaray’ı yenerek 6 puan, Trabzonspor deplasmanından 1 puan alarak spor otoritesini şaşırtan Giresunspor'un ikinci bir kez Beşiktaş'ı yenmesi sürpriz sayılmamalı.

Beşiktaş yeni teknik direktörü ile yükselişini sürdürmek için kazanmak isteyecek.

Zevkli ve çekişmeli ve bol gollü bir maç bizi bekliyor.

Taraftar desteğini de arkamıza aldığımızda futbolcularımız sahada bütün gayretiyle mücadelesini verecek.

Burada şunu özellikle belirtmek isterim. Taraftar maçın 90 dakika olduğunu unutmamalı. Takım yenik duruma düştüğünde takıma küsmemeli.

Örnek: Takım Sivasspor maçında 2-0 geriye düştü. Taraftar takıma küstü. Buna rağmen takım maçı 2-2 'ye getirmesini başardı.

Fair play ölçüleri içerisinde geçeceğine inandığımız bu maçtan puan yada puanlar alacağımıza inancım tam.

Bu maç bizim için çok zor olacak. Rakip İstanbul’da aldıkları 4-0 yenilginin rövanşını almak isteyecek.

Bu kez kendi taraftarlarımız önünde oynayacağımız saha ve seyirci avantajımızı kullanıp bu mücadeleden puan yada puanlar alacağımıza inanıyorum.

Unutulmamalı hiçbir maç kolay değil. Beşiktaş maçı’da kolay olmayacak.

Beşiktaş'ın kendi sahasında bize farklı yenilmesi bu maçı daha da zorlaştıracak.

Ama ben Giresunspor'a güveniyorum. Gününde bir Giresunspor'un bu maçtan en azından puan, sonrasında puanlar alacağına inanıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.