Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

AVERAJ TAKIMI OLDUK

Futbolda bilinen bir tabir vardır; averaj takımı olmak. Bu tanımlama çoğunlukla deneyimsiz, güçsüz ve yenilgisine kesin gözüyle bakılan, bu nedenle maç öncesi artık sadece kaç gol yiyeceği merak edilerek alay konusu olan takımlar için kullanılır. Hiçbir takım bu şekilde anılmak istemez. Tarihinde ligin tozunu dumanına katan Giresunspor'da bir eser yok. Üst üste ligde 9.uncu yenilgisini aldı. Takımı bu hale düşüren yönetimler utansın. Yazıklar olsun. Artık averaj takımı olduk. Gelen atıyor giden atıyor. Düşenin dostu kesinlikle yok. Geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Bandırmaspor'dan alınan farklı 6-0 yenilgiden sonra taraftarlar kahroldu. Artık herkes lig bitsin de bu eziyet sona ersin diye dua etmeye başladılar. Geçen sezon Süper Ligden 1.Lige düşen Giresunspor şimdi de 6 puanla son sıraya demir attı. Artık yüzde 99 gelecek sezon 2.Ligde.Abbas yolcu artık. Kimse bu saatten sonra durduramaz. Takımın gol atması şöyle dursun buna mukabil çok kolay goller yiyor. Bilhassa deplasman maçlarında Bandırma maçında olduğu gibi bir averaj takımı kimliği sergiliyor. Takımın her hattında gözle görülen bir çöküş var. Savunma yol geçen hanına dönmüş. Orta sahada direnç namına tek bir hareket yok. Hücumda yaratıcılık sıfır. Futbolcular da performanslar her geçen hafta düşüyor. Hangisini söyleyeyim ki? Ne fark eder? Son 9 maçta yediği gol sayısı 27 ile ligde en fazla gol yiyen takım Giresunspor. Takım artık gitti gidiyor. Kimsenin bu saatten sonra kurtarma şansı yok. Çok ama çok geç kalınmış bir olay.
Ekleme Tarihi: 30 Ocak 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

AVERAJ TAKIMI OLDUK

Futbolda bilinen bir tabir vardır; averaj takımı olmak. Bu tanımlama çoğunlukla deneyimsiz, güçsüz ve yenilgisine kesin gözüyle bakılan, bu nedenle maç öncesi artık sadece kaç gol yiyeceği merak edilerek alay konusu olan takımlar için kullanılır. Hiçbir takım bu şekilde anılmak istemez.

Tarihinde ligin tozunu dumanına katan Giresunspor'da bir eser yok.

Üst üste ligde 9.uncu yenilgisini aldı. Takımı bu hale düşüren yönetimler utansın. Yazıklar olsun.

Artık averaj takımı olduk. Gelen atıyor giden atıyor. Düşenin dostu kesinlikle yok.

Geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Bandırmaspor'dan alınan farklı 6-0 yenilgiden sonra taraftarlar kahroldu. Artık herkes lig bitsin de bu eziyet sona ersin diye dua etmeye başladılar.

Geçen sezon Süper Ligden 1.Lige düşen Giresunspor şimdi de 6 puanla son sıraya demir attı.

Artık yüzde 99 gelecek sezon 2.Ligde.Abbas yolcu artık. Kimse bu saatten sonra durduramaz.

Takımın gol atması şöyle dursun buna mukabil çok kolay goller yiyor.

Bilhassa deplasman maçlarında Bandırma maçında olduğu gibi bir averaj takımı kimliği sergiliyor.

Takımın her hattında gözle görülen bir çöküş var. Savunma yol geçen hanına dönmüş. Orta sahada direnç namına tek bir hareket yok. Hücumda yaratıcılık sıfır. Futbolcular da performanslar her geçen hafta düşüyor. Hangisini söyleyeyim ki?

Ne fark eder?

Son 9 maçta yediği gol sayısı 27 ile ligde en fazla gol yiyen takım Giresunspor.

Takım artık gitti gidiyor. Kimsenin bu saatten sonra kurtarma şansı yok.

Çok ama çok geç kalınmış bir olay.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.