Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ARTIK UMUDUMUZ GENÇLER

Süper Lig'den 1. Lig'e düşen Giresunspor‘da, artık umutlar gençlerimiz. Transfer yasağı nedeniyle sezonun ilk yarısında altyapı takviyeli yerli oyunculardan kurulu kadroyla mücadele edecek. Bir dönem transfer yasakları olması, bu nedenle yerli mevcut oyuncular ve altyapıdan yapılacak takviyelerle kadro oluşturulacak. Maliyetlerinin yüksek oluşundan dolayı yabancı oyuncu maalesef ilk yarıdaki kadromuzda yer almayacağı söyleniyor. Tamamen yerli oyunculardan kurulu kadro ile ilk yarıda mücadele edilecek anlaşılan. İlk yarıda bu gençler alabileceğimiz kadar puan toplayacaklar. Ocak ayında yasak biteceği için devre arası transfer döneminde kadromuza kaliteli isimler katarak sezonu tamamlamak Giresunspor’un hedefi. Gençler içinde büyük bir fırsat bu. Kendilerini göstermeleri gerekir. Bu fırsat onların eline bir daha geçmeyebilir. Umarım bu sezon sonu önceliğimiz ligde tutunmamız…
Ekleme Tarihi: 18 Temmuz 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

ARTIK UMUDUMUZ GENÇLER

Süper Lig'den 1. Lig'e düşen Giresunspor‘da, artık umutlar gençlerimiz. Transfer yasağı nedeniyle sezonun ilk yarısında altyapı takviyeli yerli oyunculardan kurulu kadroyla mücadele edecek.

Bir dönem transfer yasakları olması, bu nedenle yerli mevcut oyuncular ve altyapıdan yapılacak takviyelerle kadro oluşturulacak.

Maliyetlerinin yüksek oluşundan dolayı yabancı oyuncu maalesef ilk yarıdaki kadromuzda yer almayacağı söyleniyor. Tamamen yerli oyunculardan kurulu kadro ile ilk yarıda mücadele edilecek anlaşılan. İlk yarıda bu gençler alabileceğimiz kadar puan toplayacaklar. Ocak ayında yasak biteceği için devre arası transfer döneminde kadromuza kaliteli isimler katarak sezonu tamamlamak Giresunspor’un hedefi.

Gençler içinde büyük bir fırsat bu. Kendilerini göstermeleri gerekir. Bu fırsat onların eline bir daha geçmeyebilir. Umarım bu sezon sonu önceliğimiz ligde tutunmamız…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.