Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ARTIK SİVASSPOR MAÇI BİZİM OLSUN

Görünen köy kılavuz istemez misali bu maçtan Giresunspor’un puan çıkarması zordu. İlk golü biz bulduk ama ilk yarı 2-1 bizim aleyhimize bitti. Sandım ki, Giresunspor ikinci yarıda vitesi yükseltir, aslında Giresunspor oynadığı futbolla kazanmaktan uzaktı. Önce Giresunspor Balic’le öne geçti ama sonuca gidemedi. Aboubakar biri penaltıdan 2 gol atarak sonuca gitmesini bildi. Kısacası bu maça çok iyi hazırlanan bir Beşiktaş ve hazırlanamayan bir Giresunspor vardı. İlk yarı tek taraflı bir maç oldu. Beşiktaş 1-0 geriye düşmesine rağmen Giresunspor’a doğru dürüst pas yaptırmadı. İkili mücadelelerde hep Beşiktaş öne çıktı. Beşiktaş maç boyunca hem topu rakipten çabuk kazandılar hem de atağa hızlı çıktılar. Bu maçta Giresunspor’da koşu, tempo vardı ama hep ikili mücedelelerde yetersiz kaldılar. Rakip ceza alanına girdiklerinde son vuruşlarda hep geç kaldılar. Maçtan sonra Hakan Keleş’in her yenilgiden sonra olduğu gibi başa baş mücadele ettik gibi konuşması karın doyurmuyor artık. Ligde kalmamız için bizim puanlara ihtiyacımız var. Artık tek çıkış yolumuz hafta sonu sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçından 3 puan alarak ligde kalma umutlarımızın devam etmesidir. Zaman daralıyor. Oynanacak 8 maç kaldı. Çoğunu iç sahada oynayacağız ama puan alamadıktan sonra bir anlamı yok. Artık bu maçta geride kaldı. Kalan 8 maçtan acilen puan ya da puanlar almalıyız. Giresunspor’un oynayacağı kendi sahasında oynayacağı Sivasspor, deplasmanda Ankaragücü ve İstanbulspor maçları kaderini belirleyecek. Öncelikle bu maçlardan puan ya da puanlarla ayrılmalı ki direk 1.Lige düşecek son iki takım arasına girmesin.  
Ekleme Tarihi: 14 Nisan 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

ARTIK SİVASSPOR MAÇI BİZİM OLSUN

Görünen köy kılavuz istemez misali bu maçtan Giresunspor’un puan çıkarması zordu. İlk golü biz bulduk ama ilk yarı 2-1 bizim aleyhimize bitti. Sandım ki, Giresunspor ikinci yarıda vitesi yükseltir, aslında Giresunspor oynadığı futbolla kazanmaktan uzaktı. Önce Giresunspor Balic’le öne geçti ama sonuca gidemedi. Aboubakar biri penaltıdan 2 gol atarak sonuca gitmesini bildi. Kısacası bu maça çok iyi hazırlanan bir Beşiktaş ve hazırlanamayan bir Giresunspor vardı. İlk yarı tek taraflı bir maç oldu. Beşiktaş 1-0 geriye düşmesine rağmen Giresunspor’a doğru dürüst pas yaptırmadı. İkili mücadelelerde hep Beşiktaş öne çıktı. Beşiktaş maç boyunca hem topu rakipten çabuk kazandılar hem de atağa hızlı çıktılar. Bu maçta Giresunspor’da koşu, tempo vardı ama hep ikili mücedelelerde yetersiz kaldılar. Rakip ceza alanına girdiklerinde son vuruşlarda hep geç kaldılar. Maçtan sonra Hakan Keleş’in her yenilgiden sonra olduğu gibi başa baş mücadele ettik gibi konuşması karın doyurmuyor artık. Ligde kalmamız için bizim puanlara ihtiyacımız var. Artık tek çıkış yolumuz hafta sonu sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçından 3 puan alarak ligde kalma umutlarımızın devam etmesidir. Zaman daralıyor. Oynanacak 8 maç kaldı. Çoğunu iç sahada oynayacağız ama puan alamadıktan sonra bir anlamı yok.

Artık bu maçta geride kaldı. Kalan 8 maçtan acilen puan ya da puanlar almalıyız. Giresunspor’un oynayacağı kendi sahasında oynayacağı Sivasspor, deplasmanda Ankaragücü ve İstanbulspor maçları kaderini belirleyecek. Öncelikle bu maçlardan puan ya da puanlarla ayrılmalı ki direk 1.Lige düşecek son iki takım arasına girmesin.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.