Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ARTIK FİNAL MAÇLARI

Son 4 maç sonra tekrar galibiyetle tanışmak ayrı bir duygu olsa gerek. Şimdilik bu galibiyetle düşme hattının üzerine çıktık.2 puan farkla düşme hattının üzerindeyiz. Oyuncularımız Göztepe maçında olduğu gibi güzel işler yapacağına inanıyorum. Bundan sonra oynayacağımız 11 maçın hiçbirinin telafisi yok artık. Onun için tüm. Maçlarımızı final niteliğinde oynamalıyız. Bence en az 44 ya da 45 puan toplayan lige kalır. Ligde kalmak istiyorsak mutlaka iyi bir seri yakalamamız gerekiyor. Bu hafta sonu Rize'ye gidiyoruz. Bütün amacımız bu maçtan puanlarla dönmek ama kolay değil. Çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Kondisyonumuzu çok iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Bu maçta şansızlığımızı yendik. Her iki takım için 6 puan değerinde bir maçtı. Kalan haftalar için daha çok umutlanmalıyız. Bu arada ara transferde Fenerbahçe’den alınan Muhammed destan yazdı. Hem bir gol attı hem de bir gol attırdı. Muhammed Giresunspor ilk 11 de sahaya çıkan formasıyla ilk golünü atan ve yetenekleriyle fark yarattı. Hem attığı golle hemde yetenekleriyle dikkat çeken oyuncu, taraftarı şimdiden heyecanlandırdı. Giresunspor'a ilk 11 de sahaya çıktığı sürece büyük güç katacağı bir gerçek. Göztepe maçında 90+5 dakika sahada kalan Muhammed, fizik anlamında yetenek anlamında da göz doldurdu. Giresunspor'a da hemen adapte olduğu görülen deneyimli yıldızın özellikle takımın düşmeme açısından takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor. Bu arada ikinci yarıya fırtına gibi giren ve Pazar günü deplasmanda rakibi Görelespor'u 2-0 gibi net bir sonuçla yenen ve böylece son 4 maçtan 12 puan toplayan 1926 Bulancakspor'u ve yönetim ile teknik heyeti kutluyorum.
Ekleme Tarihi: 01 Mart 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

ARTIK FİNAL MAÇLARI

Son 4 maç sonra tekrar galibiyetle tanışmak ayrı bir duygu olsa gerek. Şimdilik bu galibiyetle düşme hattının üzerine çıktık.2 puan farkla düşme hattının üzerindeyiz.

Oyuncularımız Göztepe maçında olduğu gibi güzel işler yapacağına inanıyorum. Bundan sonra oynayacağımız 11 maçın hiçbirinin telafisi yok artık. Onun için tüm.

Maçlarımızı final niteliğinde oynamalıyız. Bence en az 44 ya da 45 puan toplayan lige kalır.

Ligde kalmak istiyorsak mutlaka iyi bir seri yakalamamız gerekiyor. Bu hafta sonu Rize'ye gidiyoruz. Bütün amacımız bu maçtan puanlarla dönmek ama kolay değil.

Çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Kondisyonumuzu çok iyi şekilde kullanmamız gerekiyor.

Bu maçta şansızlığımızı yendik. Her iki takım için 6 puan değerinde bir maçtı. Kalan haftalar için daha çok umutlanmalıyız. Bu arada ara transferde Fenerbahçe’den alınan Muhammed destan yazdı.

Hem bir gol attı hem de bir gol attırdı.

Muhammed Giresunspor ilk 11 de sahaya çıkan formasıyla ilk golünü atan ve yetenekleriyle fark yarattı. Hem attığı golle hemde yetenekleriyle dikkat çeken oyuncu, taraftarı şimdiden heyecanlandırdı. Giresunspor'a ilk 11 de sahaya çıktığı sürece büyük güç katacağı bir gerçek. Göztepe maçında 90+5 dakika sahada kalan Muhammed, fizik anlamında yetenek anlamında da göz doldurdu. Giresunspor'a da hemen adapte olduğu görülen deneyimli yıldızın özellikle takımın düşmeme açısından takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Bu arada ikinci yarıya fırtına gibi giren ve Pazar günü deplasmanda rakibi Görelespor'u 2-0 gibi net bir sonuçla yenen ve böylece son 4 maçtan 12 puan toplayan 1926 Bulancakspor'u ve yönetim ile teknik heyeti kutluyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.