Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ARTIK BU KADRO İLE ÖNCELİKLE LİGDE KALICI OLABİLMEK

Giresunspor gelecek sezon artık 1.Ligde oynayacak.Birçok futbolcu gitti gidiyor. Bizim öncelikli hedefimiz bu ligde kalıcı bir takım oluşturmak. Çünkü burada kalıcı olmak gelecek sene kulübümüzün ve yönetimimizin yaptığı planlamaları desteklemek adına burada sağlam bir yapı oluşturmak zorundayız. Yeni sezon hazırlıklarını Giresunspor kendi tesislerinde sürdürüyor. Şu anda kadro olarak gençlerle mücadele edeceğiz. Gönül isterdi ki daha yüksek katılımlı bir oyuncu grubumuz olsun kadroya katabilelim. Yeni düşmüş bir takım olarak ligin başlamasına az bir zaman kaldığı süreçte transfer yasağı olduğu için kalanlarla yetineceğiz.  İlk etap sonundan itibaren fiziksel ve taktiksel olarak istediğimiz seviyelere ulaşmaya başlamalıyız. Bizim öncelikli hedefimiz bu ligde kalıcı bir takım oluşturmak. Çünkü burada kalıcı olmak gelecek sene adına kulübümüzün, yönetimimizin yaptığı planlamaları desteklemek adına burada sağlam bir yapı oluşturmak zorundayız. Bu sağlam yapı içerisinde lig içerisinde bizi güçlü tutacak, ayakta tutulacak, her anlamda destekleyecek oyuncular olsun istiyoruz. Bunların içinde önemli oyuncular mutlaka olacak. Ama birinci hedefimiz ligde kalıcı olan, düşme sıkıntısı yaşamayacak bir pozisyonda kendine yer edinecek bir takım oluşturmaya çalışacağız. Ama lig içerisindeki aldığımız sonuçlar bizi nereye getirir? Nasıl bir hedef önümüze koyar? Onu bilemeyiz. Öncelikli olarak lig içerisindeki konumumuzu görmemiz lazım. Aldığımız sonuçlar ligin başlangıcında alacağımız sonuçlar bizi nereye taşıyacak? Onu görmemiz gerekiyor. Burada nasıl önemli rakiplerle oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Hangi ortamlarda, hangi statlarda, ne kadar büyük seyir potansiyelinin içinde oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Ve burada güçlü olacak, ayakta kalacak, o mücadeleyi verecek, güçlü olan, kaybetse de oynadığı iyi futbolu ve iyi mücadeleyi yüzde yüz sergileyen bir Giresunspor oluşturmaya çalışmalıyız.  
Ekleme Tarihi: 07 Temmuz 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

ARTIK BU KADRO İLE ÖNCELİKLE LİGDE KALICI OLABİLMEK

Giresunspor gelecek sezon artık 1.Ligde oynayacak.Birçok futbolcu gitti gidiyor.

Bizim öncelikli hedefimiz bu ligde kalıcı bir takım oluşturmak. Çünkü burada kalıcı olmak gelecek sene kulübümüzün ve yönetimimizin yaptığı planlamaları desteklemek adına burada sağlam bir yapı oluşturmak zorundayız.

Yeni sezon hazırlıklarını Giresunspor kendi tesislerinde sürdürüyor. Şu anda kadro olarak gençlerle mücadele edeceğiz. Gönül isterdi ki daha yüksek katılımlı bir oyuncu grubumuz olsun kadroya katabilelim. Yeni düşmüş bir takım olarak ligin başlamasına az bir zaman kaldığı süreçte transfer yasağı olduğu için kalanlarla yetineceğiz.

 İlk etap sonundan itibaren fiziksel ve taktiksel olarak istediğimiz seviyelere ulaşmaya başlamalıyız.

Bizim öncelikli hedefimiz bu ligde kalıcı bir takım oluşturmak. Çünkü burada kalıcı olmak gelecek sene adına kulübümüzün, yönetimimizin yaptığı planlamaları desteklemek adına burada sağlam bir yapı oluşturmak zorundayız. Bu sağlam yapı içerisinde lig içerisinde bizi güçlü tutacak, ayakta tutulacak, her anlamda destekleyecek oyuncular olsun istiyoruz. Bunların içinde önemli oyuncular mutlaka olacak. Ama birinci hedefimiz ligde kalıcı olan, düşme sıkıntısı yaşamayacak bir pozisyonda kendine yer edinecek bir takım oluşturmaya çalışacağız. Ama lig içerisindeki aldığımız sonuçlar bizi nereye getirir? Nasıl bir hedef önümüze koyar? Onu bilemeyiz. Öncelikli olarak lig içerisindeki konumumuzu görmemiz lazım. Aldığımız sonuçlar ligin başlangıcında alacağımız sonuçlar bizi nereye taşıyacak? Onu görmemiz gerekiyor. Burada nasıl önemli rakiplerle oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Hangi ortamlarda, hangi statlarda, ne kadar büyük seyir potansiyelinin içinde oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Ve burada güçlü olacak, ayakta kalacak, o mücadeleyi verecek, güçlü olan, kaybetse de oynadığı iyi futbolu ve iyi mücadeleyi yüzde yüz sergileyen bir Giresunspor oluşturmaya çalışmalıyız.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.