Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

AMPUTE MİLLİ TAKIMIMIZ GİRESUN’DA KAMPTA

1-10 Ekim 2022 tarihlerinde Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Ampute Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan Ampute Milli Takımımız çalışmalarını sürdürürken, Giresun’da da 1-7 Temmuz tarihleri arasında kampa girdi. 1-7 Temmuz tarihleri arasında şehrimizde 32 kişiden oluşan kafileyle birlikte kampa giren Türkiye Ampute Milli Takımı Aripsas Otel’de konaklıyor. Antrenmanlarını ise Giresunspor tesisleri ile Bulancak stadında gerçekleştiriyor. Teknik direktörlüğünü Osman Çakmak’ın yürüttüğü Ay Yıldızlı Milli Takımımıza Giresun’da yapacağı kamp boyunca Giresun Belediyesi ev sahipliği yapıyor. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, Türkiye’nin önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını ifade ederek: “Ampute futbolda çok iyi konumdayız. Milli takımımız dünyanın en iyilerinden birisi. Dünya kupasında önemli başarılar kazanacağımıza güvenim tam. Ampute milli takımımızın ilimizde kamp yapmasından dolayı gururluyuz. Bizler de belediye olarak milli takımımızı şehrimizde misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz.  Avrupa Şampiyonu olan milli takımımızın bu başarısının bu kez Dünya Şampiyonu olarak taçlandıracağına yürekten inanıyorum. Takımımızı Giresun’da ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bayrağımızı gökyüzünde dalgalandıran bu vatanın evlatlarına ne yapsak azdır. Bizde Giresun belediyesi olarak morallerini en yüksek seviyede tutmak ve en iyi şekilde Dünya kupasına hazırlanmalarını sağlamak için gerekeni yapıyoruz. İlimizi onurlandıran Ampute Futbol takımımız ile idareci ve yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Bilindiği üzere, Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda son iki yıldır üst üste şampiyon oldu.
Ekleme Tarihi: 05 Temmuz 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

AMPUTE MİLLİ TAKIMIMIZ GİRESUN’DA KAMPTA

1-10 Ekim 2022 tarihlerinde Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Ampute Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan Ampute Milli Takımımız çalışmalarını sürdürürken, Giresun’da da 1-7 Temmuz tarihleri arasında kampa girdi.

1-7 Temmuz tarihleri arasında şehrimizde 32 kişiden oluşan kafileyle birlikte kampa giren Türkiye Ampute Milli Takımı Aripsas Otel’de konaklıyor. Antrenmanlarını ise Giresunspor tesisleri ile Bulancak stadında gerçekleştiriyor.

Teknik direktörlüğünü Osman Çakmak’ın yürüttüğü Ay Yıldızlı Milli Takımımıza Giresun’da yapacağı kamp boyunca Giresun Belediyesi ev sahipliği yapıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, Türkiye’nin önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını ifade ederek: “Ampute futbolda çok iyi konumdayız. Milli takımımız dünyanın en iyilerinden birisi. Dünya kupasında önemli başarılar kazanacağımıza güvenim tam. Ampute milli takımımızın ilimizde kamp yapmasından dolayı gururluyuz. Bizler de belediye olarak milli takımımızı şehrimizde misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz.  Avrupa Şampiyonu olan milli takımımızın bu başarısının bu kez Dünya Şampiyonu olarak taçlandıracağına yürekten inanıyorum. Takımımızı Giresun’da ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bayrağımızı gökyüzünde dalgalandıran bu vatanın evlatlarına ne yapsak azdır. Bizde Giresun belediyesi olarak morallerini en yüksek seviyede tutmak ve en iyi şekilde Dünya kupasına hazırlanmalarını sağlamak için gerekeni yapıyoruz. İlimizi onurlandıran Ampute Futbol takımımız ile idareci ve yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bilindiği üzere, Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda son iki yıldır üst üste şampiyon oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.