Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

AMAN NAZAR DEĞMESİN

2. yarı oynadığı futbol ve aldığı galibiyetlerle Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta fırtına gibi esen 1926 Bulancakspor taraftarlarının yüzünü güldürürken bu başarıda en büyük pay teknik Direktör Hüseyin Tomak ve ekibine ait. Adalet duygusunu ve disiplini on planda tutan, oyunculara bir arkadaş gibi sıcak ve sevecen yaklaşan genç teknik adamın takımı başarıya taşımasının en büyük etkenlerden biri ise futbolcularda kazanma duygusunu geliştirmesi. Bu konuda yardımcılarından da yardım alan Tomak; Öncelikle devre arasında yeni alınan oyuncularla var olan oyuncuları kısa süreçte kaynaştırdı. Ne kadar sevinsek az. Aman nazar değmesin. Hüseyin hoca geçmiş yıllarda top oynadığı ve kaptanlık yaptığı doğduğu ilçenin takımında başarılı olmak istiyor. Bu da en doğal hakkı. Oyunu iyi okuyor, maç boyunca futbolcularla sürekli olarak göz teması halinde ve rakibin oyununa göre anında müdahale etme kabiliyetine sahip. 2. devre göreve gelen Hüseyin Tomak ile yönetimin uyumlu çalışması takıma olumlu yansıyor. Futbolcularda hocalarını seviyor. Ve taktiklerini de eksiksiz uyma noktasında gayret gösteriyorlar. Son 4 maçta takım 4 galibiyet alarak puan hanesine 12 puan ekledi. Bu uyumun göstergesi olsa gerek. Deplasmanda oynanan Görele maçını açık söylemek gerekirse zor geçer gözüyle bakıyordum. Ama zoru kolay kıldı kırmızı-beyazlı futbolcular. Bu serinin lig sonuna kadar böyle devam etmesi dileğiyle...
Ekleme Tarihi: 04 Mart 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

AMAN NAZAR DEĞMESİN

2. yarı oynadığı futbol ve aldığı galibiyetlerle Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta fırtına gibi esen 1926 Bulancakspor taraftarlarının yüzünü güldürürken bu başarıda en büyük pay teknik Direktör Hüseyin Tomak ve ekibine ait.

Adalet duygusunu ve disiplini on planda tutan, oyunculara bir arkadaş gibi sıcak ve sevecen yaklaşan genç teknik adamın takımı başarıya taşımasının en büyük etkenlerden biri ise futbolcularda kazanma duygusunu geliştirmesi.

Bu konuda yardımcılarından da yardım alan Tomak;

Öncelikle devre arasında yeni alınan oyuncularla var olan oyuncuları kısa süreçte kaynaştırdı.

Ne kadar sevinsek az.

Aman nazar değmesin.

Hüseyin hoca geçmiş yıllarda top oynadığı ve kaptanlık yaptığı doğduğu ilçenin takımında başarılı olmak istiyor.

Bu da en doğal hakkı.

Oyunu iyi okuyor, maç boyunca futbolcularla sürekli olarak göz teması halinde ve rakibin oyununa göre anında müdahale etme kabiliyetine sahip.

2. devre göreve gelen Hüseyin Tomak ile yönetimin uyumlu çalışması takıma olumlu yansıyor. Futbolcularda hocalarını seviyor.

Ve taktiklerini de eksiksiz uyma noktasında gayret gösteriyorlar.

Son 4 maçta takım 4 galibiyet alarak puan hanesine 12 puan ekledi.

Bu uyumun göstergesi olsa gerek.

Deplasmanda oynanan Görele maçını açık söylemek gerekirse zor geçer gözüyle bakıyordum.

Ama zoru kolay kıldı kırmızı-beyazlı futbolcular.

Bu serinin lig sonuna kadar böyle devam etmesi dileğiyle...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.