Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ALTIN VURDUK

Galatasaray galibiyetinden sonra sahamızda oynadığımız ligin üçüncü maçında Kasımpaşaspor’u dakika 90’da Rıad Bajıc’ın golü ile yenmeyi başardık. Rakibimizden daha etkili oynadık. Çok pozisyon bulduk ama sadece birini gole çevirebildik. Galatasaray galibiyeti ardından böyle bir anlamlı galibiyet gelmesi taraftarları sevindirdi. Ancak biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Henüz ligin 3. haftasını tamamladık. Daha önümüzde çok uzun bir süreç var. 3 haftada 2 galibiyet çok anlamlı. Tabii ki uyum süreci yaşıyoruz ancak yine de Kasımpaşa karşısında 3 puanı bulduk. Maç berabere biteceği sanılırken Dakika 90’da Doğan Can sol kanattan çizgiye indi. Yerden mükemmel bir pas çıkardı. Topu gelişine vuran Bajic ağları havalandırarak bu golle resmen altın bulmuş olduk. Giresunspor 90+4 dakikaya kadar oyunun kontrolünü elinde tutarak zorda olsa maçı galibiyetle bitirmesini bildi. Özellikle ilk devrede oyunun tek hâkimi Giresunspor idi. Giresunspor’un temel taktik ilkesi önce baskıydı. Kasımpaşa’nın prese karşı geriden pasla çıkma yanlışı Giresunspor’a pozisyon bulmaya avantaj sağlıyordu. Giresunspor’da yüzler gülmeye devam ediyor. Bu önümüzdeki pazar gecesi Kayserispor’la deplasmanda karşılaşacak olan Giresunspor, 03 Ekim pazartesi akşamı sahasında Konyaspor ile oynayacak. Bu nedenle bu maçta alınan 3 puan Giresunspor için anlamlı idi...
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

ALTIN VURDUK

Galatasaray galibiyetinden sonra sahamızda oynadığımız ligin üçüncü maçında Kasımpaşaspor’u dakika 90’da Rıad Bajıc’ın golü ile yenmeyi başardık.

Rakibimizden daha etkili oynadık. Çok pozisyon bulduk ama sadece birini gole çevirebildik. Galatasaray galibiyeti ardından böyle bir anlamlı galibiyet gelmesi taraftarları sevindirdi.

Ancak biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Henüz ligin 3. haftasını tamamladık. Daha önümüzde çok uzun bir süreç var. 3 haftada 2 galibiyet çok anlamlı. Tabii ki uyum süreci yaşıyoruz ancak yine de Kasımpaşa karşısında 3 puanı bulduk.

Maç berabere biteceği sanılırken Dakika 90’da Doğan Can sol kanattan çizgiye indi. Yerden mükemmel bir pas çıkardı. Topu gelişine vuran Bajic ağları havalandırarak bu golle resmen altın bulmuş olduk.

Giresunspor 90+4 dakikaya kadar oyunun kontrolünü elinde tutarak zorda olsa maçı galibiyetle bitirmesini bildi.

Özellikle ilk devrede oyunun tek hâkimi Giresunspor idi. Giresunspor’un temel taktik ilkesi önce baskıydı. Kasımpaşa’nın prese karşı geriden pasla çıkma yanlışı Giresunspor’a pozisyon bulmaya avantaj sağlıyordu.

Giresunspor’da yüzler gülmeye devam ediyor. Bu önümüzdeki pazar gecesi Kayserispor’la deplasmanda karşılaşacak olan Giresunspor, 03 Ekim pazartesi akşamı sahasında Konyaspor ile oynayacak. Bu nedenle bu maçta alınan 3 puan Giresunspor için anlamlı idi...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.