Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ALTAY YENİLGİSİ TESELLİMİZ OLDU

Maalesef Antalya'da sezonun farklı yenilgisini aldık.4-1 Antalyaspor maçında yenilen gollerin başka bir açıklaması yok. Allah'tan Altay Sivas'ta Sivasspor'a yenilmesi tesellimiz oldu. Çünkü düşme hattı içinde alttan 4.uncu takım Altay ile aramızdaki 6 puan farkını koruduk. İşte bu bizim en büyük tesellimiz oldu. Artık 2 Nisan Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçını almaktan başka çaremiz yok. Maça geldiğimizde; Giresunspor'un  Antalyaspor maçından puan alması için özel bir futbol oynamasına gerek yoktu. Giresunspor ligdeki rakiplerinin aksine yetenekli oyunculara sahip. Bu yeteneklerin sahada doğru kullanılması ve onlardan maksimum verim alınması yeşil-beyazlıların puan alması için yeterli olmalı. Sorun bu verimin alınamaması. 90 dakika boyunca oyunun tek hakimi Antalya idi. İkinci yarıda öylesine bireysel hatalar yaptık ki gol yedikçe hem psikolojik, hemde fiziksel anlamda yıkıldık. Bir anlamda yeteneği ile kendi kendini yendi Giresunspor. Antalyaspor'un mücadelesini elbette inkar etmiyorum. Ancak bu seviyedeki Giresunspor bireysel hatalarla 4 gol yemesini ancak böyle açıklayabiliyorum. Hakan Hocanın iyi niyetinden kimsenin şüphesi yok. Ama puan alacağı maçlardan yenilgi ile ayrılıyor. Maç boyunca tamamen mahkum bir oyun ortaya koyduk ve ne yazıktır bu farklı yenilgi kaçınılmaz oldu. Artık bu maç geride kaldı. Sivasspor maçına odaklanmalıyız şimdiden.
Ekleme Tarihi: 22 Mart 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

ALTAY YENİLGİSİ TESELLİMİZ OLDU

Maalesef Antalya'da sezonun farklı yenilgisini aldık.4-1

Antalyaspor maçında yenilen gollerin başka bir açıklaması yok.

Allah'tan Altay Sivas'ta Sivasspor'a yenilmesi tesellimiz oldu. Çünkü düşme hattı içinde alttan 4.uncu takım Altay ile aramızdaki 6 puan farkını koruduk. İşte bu bizim en büyük tesellimiz oldu.

Artık 2 Nisan Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçını almaktan başka çaremiz yok.

Maça geldiğimizde; Giresunspor'un  Antalyaspor maçından puan alması için özel bir futbol oynamasına gerek yoktu.

Giresunspor ligdeki rakiplerinin aksine yetenekli oyunculara sahip. Bu yeteneklerin sahada doğru kullanılması ve onlardan maksimum verim alınması yeşil-beyazlıların puan alması için yeterli olmalı. Sorun bu verimin alınamaması.

90 dakika boyunca oyunun tek hakimi Antalya idi. İkinci yarıda öylesine bireysel hatalar yaptık ki gol yedikçe hem psikolojik, hemde fiziksel anlamda yıkıldık.

Bir anlamda yeteneği ile kendi kendini yendi Giresunspor.

Antalyaspor'un mücadelesini elbette inkar etmiyorum.

Ancak bu seviyedeki Giresunspor bireysel hatalarla 4 gol yemesini ancak böyle açıklayabiliyorum.

Hakan Hocanın iyi niyetinden kimsenin şüphesi yok. Ama puan alacağı maçlardan yenilgi ile ayrılıyor.

Maç boyunca tamamen mahkum bir oyun ortaya koyduk ve ne yazıktır bu farklı yenilgi kaçınılmaz oldu.

Artık bu maç geride kaldı. Sivasspor maçına odaklanmalıyız şimdiden.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.