Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ACİLEN BU TAKIMA EN AZ 4 TAKVİYE ŞART

1926 Bulancakspor’un Çayelispor deplasman maçının ne kadar kritik olduğunu söylemiştim. Kimse Çayelispor’u rahat geçeriz havasında olmasın diye uyarmıştım. Bu takım çok ciddi bir rakip yeni teknik direktörleri ile bu maçtan galip ayrılırlarsa şaşmayalım demiştim. Sonuç ortada. Bence teknik direktör zamansız gönderildi. Çayelispor maçının sonrasına bırakılabilirdi. Yazımın sonunda yazmak istediğim cümleyi hemen başında yazıyorum. Bu takıma transfer şart! Bunu son yazılarımın hemen hepsinde dile getirdim. Transfer döneminin sonu yaklaşıyor.  Ancak yönetimden hala bir hareket yok. Hem yukarıdaki hem de alttaki rakipler kadrolarını güçlendirirken, kırmızı-beyazlı kulüp üstüne bir de kan kaybetti. Sahaya çıkan kadrodaki oyuncuları ve onların neler yapabileceklerini zaten biliyoruz. Çayelispor ile oynanan karşılaşmada gördük ki takıma en az 4 takviye şart. Bu oynanan futbol 1926 Bulancakspor’u amacına ulaştırmaz. İlk yarıda diri olan takım İkinci yarı boyunca zaten bazı oyuncular isteksiz ve arzusuzdu. Hangisini yazsam ki ne fark eder. Yazımın başında yazdığımı tekrar edeyim önce kimi alacaksanız alın en kısa süreçte teknik direktör sorununu çözün sonra transfer dönemi bitmeden acilen gerekli oyuncuların alınması lazım. Yoksa lig sonunda abbas yolcu. Benden hatırlatması… Bu arada takımımız Giresunspor’umuzu kendi sahasında ilk galibiyeti alması nedeniyle kutluyorum.
Ekleme Tarihi: 07 Kasım 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

ACİLEN BU TAKIMA EN AZ 4 TAKVİYE ŞART

1926 Bulancakspor’un Çayelispor deplasman maçının ne kadar kritik olduğunu söylemiştim. Kimse Çayelispor’u rahat geçeriz havasında olmasın diye uyarmıştım. Bu takım çok ciddi bir rakip yeni teknik direktörleri ile bu maçtan galip ayrılırlarsa şaşmayalım demiştim. Sonuç ortada. Bence teknik direktör zamansız gönderildi. Çayelispor maçının sonrasına bırakılabilirdi. Yazımın sonunda yazmak istediğim cümleyi hemen başında yazıyorum.

Bu takıma transfer şart!

Bunu son yazılarımın hemen hepsinde dile getirdim.

Transfer döneminin sonu yaklaşıyor. 

Ancak yönetimden hala bir hareket yok.

Hem yukarıdaki hem de alttaki rakipler kadrolarını güçlendirirken, kırmızı-beyazlı kulüp üstüne bir de kan kaybetti.

Sahaya çıkan kadrodaki oyuncuları ve onların neler yapabileceklerini zaten biliyoruz.

Çayelispor ile oynanan karşılaşmada gördük ki takıma en az 4 takviye şart. Bu oynanan futbol

1926 Bulancakspor’u amacına ulaştırmaz.

İlk yarıda diri olan takım İkinci yarı boyunca zaten bazı oyuncular isteksiz ve arzusuzdu.

Hangisini yazsam ki ne fark eder.

Yazımın başında yazdığımı tekrar edeyim önce kimi alacaksanız alın en kısa süreçte teknik direktör sorununu çözün sonra transfer dönemi bitmeden acilen gerekli oyuncuların alınması lazım.

Yoksa lig sonunda abbas yolcu. Benden hatırlatması…

Bu arada takımımız Giresunspor’umuzu kendi sahasında ilk galibiyeti alması nedeniyle kutluyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.