Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

90+3'DE YIKILDIK

Son 4 haftada 10 puan toplayan ligin flaş takımı Giresunspor, ligin 16.haftasında deplasmanda karşılaştığı A.Demirspor'a 90+3'te gelen golle boyun eğdi. Biri Karadeniz diğeri Akdeniz ekibinin mücadelesinde maç öncesi favori gösterilen taraf Giresunspor idi. Son 4 maçta 10 puan toplayan Giresunspor maç berabere bitti bitecek derken Benjamin Stambouli’nin uzatma dakikalarında attığı golle sahadan boynu bükük ayrıldı. Hakan Keleş'in disiplinli ve savunması güçlü rakibi karşısında atak üzerine atak geliştirdi ama nafile. Rakip bir geldi, pir geldi 3 puanı hanesine yazdırdı. Her iki takım için 6 puan değerinde bir maçtı. Maçı alsaydık çok ama çok rahatlayacak rakibiz bizden geride kalacaktı. İlk yarısı oldukça yavan geçen karşılaşmada daha baskın olan taraf Giresunspor idi. İkinci yarıda da benzer bir sahne izledik. Ancak A.Demirspor uzatma dakikalarında öne geçti. Giresunspor kalan dakikalarda ağırlığını koyup beraberlik golü aradı ama zaman yetmedi buna. Son 4 haftanın flaş takımı Giresunspor, Adana'da gününde değildi. Özellikle savunmadaki kırgınlık kaçınılmaz yenilgiyi getirdi. Giresunspor maç boyunca baskılı gözükse de istediği net pozisyonları bulmakta zorlandı. Keleş yaptığı oyuncu hamlelerinden istediğini alamadı. Kısacası Giresunspor A.Demirspor maçında etkisizdi. Yalan rüzgarı gibi baskılı gözüken ama pozisyon üretmekte zorlanan Giresunspor karşısında A.Demirspor sabırla rakibinin hatasını bekledi. Nitekim 90+3'te bulduğu golle affetmedi. Bu maç gösterdi ki Giresunspor'un yaratıcı bir orta alana ve çizgiye inip etkili ortalar yapabilecek oyuncu yada oyunculara ihtiyacı var. Artık Cuma gecesi sahamızda oynayacağımız Altay’ı yenmekten başkası yalan
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2021 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

90+3'DE YIKILDIK

Son 4 haftada 10 puan toplayan ligin flaş takımı Giresunspor, ligin 16.haftasında deplasmanda karşılaştığı A.Demirspor'a 90+3'te gelen golle boyun eğdi.

Biri Karadeniz diğeri Akdeniz ekibinin mücadelesinde maç öncesi favori gösterilen taraf Giresunspor idi.

Son 4 maçta 10 puan toplayan Giresunspor maç berabere bitti bitecek derken Benjamin Stambouli’nin uzatma dakikalarında attığı golle sahadan boynu bükük ayrıldı.

Hakan Keleş'in disiplinli ve savunması güçlü rakibi karşısında atak üzerine atak geliştirdi ama nafile. Rakip bir geldi, pir geldi 3 puanı hanesine yazdırdı.

Her iki takım için 6 puan değerinde bir maçtı. Maçı alsaydık çok ama çok rahatlayacak rakibiz bizden geride kalacaktı.

İlk yarısı oldukça yavan geçen karşılaşmada daha baskın olan taraf Giresunspor idi.

İkinci yarıda da benzer bir sahne izledik. Ancak A.Demirspor uzatma dakikalarında öne geçti.

Giresunspor kalan dakikalarda ağırlığını koyup beraberlik golü aradı ama zaman yetmedi buna.

Son 4 haftanın flaş takımı Giresunspor, Adana'da gününde değildi. Özellikle savunmadaki kırgınlık kaçınılmaz yenilgiyi getirdi.

Giresunspor maç boyunca baskılı gözükse de istediği net pozisyonları bulmakta zorlandı.

Keleş yaptığı oyuncu hamlelerinden istediğini alamadı.

Kısacası Giresunspor A.Demirspor maçında etkisizdi.

Yalan rüzgarı gibi baskılı gözüken ama pozisyon üretmekte zorlanan Giresunspor karşısında A.Demirspor sabırla rakibinin hatasını bekledi. Nitekim 90+3'te bulduğu golle affetmedi.

Bu maç gösterdi ki Giresunspor'un yaratıcı bir orta alana ve çizgiye inip etkili ortalar yapabilecek oyuncu yada oyunculara ihtiyacı var.

Artık Cuma gecesi sahamızda oynayacağımız Altay’ı yenmekten başkası yalan

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.