Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

8.İNCİ HAFTADA GALİP GELMESİNİ BİLDİK

Ligin ilk 4 haftasında oynadığı Galatasaray, Kasımpaşa, Trabzonspor, Alanyaspor’a karşı kaybeden yeşil-beyazlı ekip, beşinci hafta Konyaspor beraberliği, altıncı hafta Fenerbahçe yenilgisi, yedinci hafta Kayserispor beraberliği serisine deplasmanda Göztepe galibiyetiyle son verdi. Bu sezon ligde oynadığı 8 maçta, 1 galibiyet ve 2 beraberlik,4 yenilgi alarak bu karşılaşmaya çıkan Göztepe ise beşinci yenilgisini sahasında Giresunspor’dan alarak yaşadı. Bu sonucun ardından Giresunspor 5 puana yükselirken, Göztepe 5 kaldı. Giresunspor bu galibiyetle büyük sevinç yaşadı. Artık galip gelerek takımın üzerindeki stres ortadan kalktı. 16 Ekim Cumartesi sahasında Rizespor ile oynayacak olan Giresunspor buradan alacağı 3 puanla son dört takım arasından hızla uzaklaşacaktır.
Ekleme Tarihi: 04 Ekim 2021 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

8.İNCİ HAFTADA GALİP GELMESİNİ BİLDİK

Ligin ilk 4 haftasında oynadığı Galatasaray, Kasımpaşa, Trabzonspor, Alanyaspor’a karşı kaybeden yeşil-beyazlı ekip, beşinci hafta Konyaspor beraberliği, altıncı hafta Fenerbahçe yenilgisi, yedinci hafta Kayserispor beraberliği serisine deplasmanda Göztepe galibiyetiyle son verdi.

Bu sezon ligde oynadığı 8 maçta, 1 galibiyet ve 2 beraberlik,4 yenilgi alarak bu karşılaşmaya çıkan Göztepe ise beşinci yenilgisini sahasında Giresunspor’dan alarak yaşadı.

Bu sonucun ardından Giresunspor 5 puana yükselirken, Göztepe 5 kaldı.

Giresunspor bu galibiyetle büyük sevinç yaşadı. Artık galip gelerek takımın üzerindeki stres ortadan kalktı.

16 Ekim Cumartesi sahasında Rizespor ile oynayacak olan Giresunspor buradan alacağı 3 puanla son dört takım arasından hızla uzaklaşacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.