Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

8 HAFTA SONRA GALİP GELDİK

Son haftadan bu yana kazanamayan Giresunspor, İstanbulspor’u sahasında 3-2 yenerek galibiyetle tanıştı ve düşme hattının şimdilik dışına çıktı. Son 8 haftadan bu yana kazanamayan en son Kasımpaşaspor’u sahasında 1-0 yenen Çotanaklar, İstanbulspor maçında kötü gidişata son vermek, en azından düşme hattının yenerek üstüne çıkmak istiyordu. Maçın kırılma anı İstanbulspor’dan   Mehremic 30 dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası takımını 10 kişi bırakması idi. Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan maçta ilk gol misafir takımdan geldi. Kaleci Onur’un uzandığı yerden İstanbulspor oyuncusu Valon Ethemi dakika 18’de takımını 0-1 öne geçirdi. Giresunspor’dan Alper Uludağ 45+2’de bulduğu golle maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Giresunspor’dan Jorman Campuzano cezasahası dışından çektiği yerden sert şutla İstanbulspor kalecisi Jensen’i avladı: 2-1 Giresunspor’dan Robert Mesla uzaktan şık bir golle farkı 3’e çıkardı:3-1 Maç böyle sonuçlanacağı beklenirken Jetmir Topali kaleci Onur’un hatalı ileri çıkışından faydalanarak topu filelerle buluşturdu. Sonuçta zorda olsa Giresunspor sekiz hafta sonra galip gelebildi. Bu maçta Giresunspor ciddiyeti maçın başından sonuna kadar bırakmadı. Hiçbir zaman rehavete kapılmadan 0-1 geriye düşmesine rağmen kazanmasını bildi. Bu galibiyet bize gerçekten ilaç gibi geldi. İlk yarı bitimine oynayacağımız 6 maç kaldı. Bu önümüzdeki Cumartesi saat 17.00’de deplasmanda lider Fenerbahçe ile karşılaştıktan sonra yine deplasmanda Hatayspor’a konuk olacağız. Gaziantepspor’u misafir ettikten sonra Karadeniz derbisi diye nitelendirilen Trabzon deplasmanında puan arayacağız. Ümraniyespor’u misafir ettikten sonra ilk yarıyı Antalya deplasmanı ile tamamlayacağız.
Ekleme Tarihi: 08 Kasım 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

8 HAFTA SONRA GALİP GELDİK

Son haftadan bu yana kazanamayan Giresunspor, İstanbulspor’u sahasında 3-2 yenerek galibiyetle tanıştı ve düşme hattının şimdilik dışına çıktı.

Son 8 haftadan bu yana kazanamayan en son Kasımpaşaspor’u sahasında 1-0 yenen Çotanaklar, İstanbulspor maçında kötü gidişata son vermek, en azından düşme hattının yenerek üstüne çıkmak istiyordu.

Maçın kırılma anı İstanbulspor’dan   Mehremic 30 dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası takımını 10 kişi bırakması idi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan maçta ilk gol misafir takımdan geldi. Kaleci Onur’un uzandığı yerden İstanbulspor oyuncusu Valon Ethemi dakika 18’de takımını 0-1 öne geçirdi. Giresunspor’dan Alper Uludağ 45+2’de bulduğu golle maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Giresunspor’dan Jorman Campuzano cezasahası dışından çektiği yerden sert şutla İstanbulspor kalecisi Jensen’i avladı: 2-1

Giresunspor’dan Robert Mesla uzaktan şık bir golle farkı 3’e çıkardı:3-1

Maç böyle sonuçlanacağı beklenirken Jetmir Topali kaleci Onur’un hatalı ileri çıkışından faydalanarak topu filelerle buluşturdu. Sonuçta zorda olsa Giresunspor sekiz hafta sonra galip gelebildi.

Bu maçta Giresunspor ciddiyeti maçın başından sonuna kadar bırakmadı. Hiçbir zaman rehavete kapılmadan 0-1 geriye düşmesine rağmen kazanmasını bildi. Bu galibiyet bize gerçekten ilaç gibi geldi.

İlk yarı bitimine oynayacağımız 6 maç kaldı. Bu önümüzdeki Cumartesi saat 17.00’de deplasmanda lider Fenerbahçe ile karşılaştıktan sonra yine deplasmanda Hatayspor’a konuk olacağız. Gaziantepspor’u misafir ettikten sonra Karadeniz derbisi diye nitelendirilen Trabzon deplasmanında puan arayacağız. Ümraniyespor’u misafir ettikten sonra ilk yarıyı Antalya deplasmanı ile tamamlayacağız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.