Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

6 PUANLIK MAÇ

Süper Ligin geride kalan 16.ınci haftasında topladığı 19 puanla 14.üncü sırada yer alan Giresunspor,17.ci hafta maçında bu gece (Cuma gecesi) Çotanak stadında saat 20.00'de ağırlayacağı Altay maçı için galibiyetten başka düşüncesi yok. 18 puanlık Altay ile 6 puan değerinde bir maç oynayacağız. Teknik Direktör Hakan Keleş ligin en zor maçlarından birine çıkacak. Ligde rakibin üzerinde buluşmamız bize avantaj sağlamıyor. A.Demirspor'a deplasmanda yenilince hesaplar değişti. Bu gece oynayacağımız Altay maçı ne denli zor olduğu bir gerçek. Altay maçı öncesi tek tesellimiz puan sıralamasında üstte olmamız. Ancak bunun yetmediğini biliyoruz. Kazanmak bir yana 6 puan değerinde bir maç. A.Demirspor maçı da 6 puan değerindeydi her iki takım için ama şans onlardan yana idi. Bu kez şans bizden yana olsun. Bu maçta çok iyi oynamasak ta 3 puan alabilecek bir oyun planı ile maçı bitirmek olmalı. Topu çabuk kazanma, rakibin hızlı ataklarını çabuk çıkışlarını önlemede alacağımız tedbirleri bu gece göreceğiz. Ne kadar çabuk oynarsak rakibe pozisyon vermeden, fırsatları  değerlendirebilir sek sahadan galibiyetle ayrılmamız içten değil...
Ekleme Tarihi: 16 Aralık 2021 - Perşembe
Köşe Vuruşu *Spor*

6 PUANLIK MAÇ

Süper Ligin geride kalan 16.ınci haftasında topladığı 19 puanla 14.üncü sırada yer alan Giresunspor,17.ci hafta maçında bu gece (Cuma gecesi) Çotanak stadında saat 20.00'de ağırlayacağı Altay maçı için galibiyetten başka düşüncesi yok.

18 puanlık Altay ile 6 puan değerinde bir maç oynayacağız.

Teknik Direktör Hakan Keleş ligin en zor maçlarından birine çıkacak.

Ligde rakibin üzerinde buluşmamız bize avantaj sağlamıyor. A.Demirspor'a deplasmanda yenilince hesaplar değişti.

Bu gece oynayacağımız Altay maçı ne denli zor olduğu bir gerçek.

Altay maçı öncesi tek tesellimiz puan sıralamasında üstte olmamız. Ancak bunun yetmediğini biliyoruz. Kazanmak bir yana 6 puan değerinde bir maç.

A.Demirspor maçı da 6 puan değerindeydi her iki takım için ama şans onlardan yana idi. Bu kez şans bizden yana olsun.

Bu maçta çok iyi oynamasak ta 3 puan alabilecek bir oyun planı ile maçı bitirmek olmalı.

Topu çabuk kazanma, rakibin hızlı ataklarını çabuk çıkışlarını önlemede alacağımız tedbirleri bu gece göreceğiz.

Ne kadar çabuk oynarsak rakibe pozisyon vermeden, fırsatları  değerlendirebilir sek sahadan galibiyetle ayrılmamız içten değil...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.