Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

3'TE 3 YAPTIK

Futbolda skor elbette önemli. Ama başlangıç hamleniz güne dair değil, koca bir sezona ışık tutacak ise, Giresunspor ligde kalır diyorum. Kafalarda soru işaretleri yok mu? Elbette var, lakin umutsuzluğa sevk etmemeli. Bu maçta Giresunspor maçta geri düşmesine rağmen rakibi iyi analiz etti, önlem aldı, sonuca ulaşmak için kendi stratejisi belirledi sonucu tayin etti:3-1 Giresunspor böylece üst üstte üçüncü galibiyetini aldı. 90 Dakika boyunca keyif veren bir maç. Giresunspor’un dikkatli oyunu, isabetli pasları ve sonuca giden oyunu ile galip gelmesini bildi. Artıları ve eksileri yan yana koyduğumda Giresunspor'un doğru yolda olduğunu görebiliyorum. Giresunspor bu maça Okan, Diarra, Zeki, Sergio (Dk.70 Champness), Traore (Dk.78 Pelupessy), Balde (Dk.70 Doukara), Aziz Behich (Dk.90 Emre), Drabete, Flavio, Alexis Peres, Suleymanov (Dk.90 Hayrullah) Böylece puanımız son 3 maç galibiyeti ile 19 puana yükseldik. Bu hafta sonu deplasmanda Adana'da A.Demirspor ile karşılaşacağız.
Ekleme Tarihi: 08 Aralık 2021 - Çarşamba
Köşe Vuruşu *Spor*

3'TE 3 YAPTIK

Futbolda skor elbette önemli. Ama başlangıç hamleniz güne dair değil, koca bir sezona ışık tutacak ise, Giresunspor ligde kalır diyorum. Kafalarda soru işaretleri yok mu? Elbette var, lakin umutsuzluğa sevk etmemeli.

Bu maçta Giresunspor maçta geri düşmesine rağmen rakibi iyi analiz etti, önlem aldı, sonuca ulaşmak için kendi stratejisi belirledi sonucu tayin etti:3-1

Giresunspor böylece üst üstte üçüncü galibiyetini aldı.

90 Dakika boyunca keyif veren bir maç.

Giresunspor’un dikkatli oyunu, isabetli pasları ve sonuca giden oyunu ile galip gelmesini bildi.

Artıları ve eksileri yan yana koyduğumda Giresunspor'un doğru yolda olduğunu görebiliyorum.

Giresunspor bu maça Okan, Diarra, Zeki, Sergio (Dk.70 Champness), Traore (Dk.78 Pelupessy),

Balde (Dk.70 Doukara), Aziz Behich (Dk.90 Emre), Drabete, Flavio, Alexis Peres, Suleymanov (Dk.90 Hayrullah)

Böylece puanımız son 3 maç galibiyeti ile 19 puana yükseldik.

Bu hafta sonu deplasmanda Adana'da A.Demirspor ile karşılaşacağız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.