Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

2 MAÇI ALDIĞIMIZDA DÜZLÜĞE ÇIKARIZ

Bundan sonra oynayacağımız maçlarımızın hiçbirinin telafisi yok. Onun için tüm maçlarımızı final niteliğinde oynamalıyız. İyi bir seri yakalamamız için 2 Nisan'da önce sahamızda oynayacağımız Sivasspor'u sonra deplasmanda oynayacağımız Malatyaspor'u yenmek zorundayız. Bu durumda Altay ile en az 6 puan fark devam edecektir. Ben Giresunspor'un iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Yukarıya oynamak istiyorsak mutlaka iyi bir seri yakalamamız gerekiyor. Öncelikle tek düşüncemiz 2 Nisan Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Sivasspor'u yenmek. Kondisyonumuzu çok iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Çok akıllı oynamalıyız. Giresunspor kendi sahasında iyi oynayan bir ekip. Kalan 8 maçta ilk ikisini aldığımız durumda geriye 6 maça 6 puan averajla gireriz ki bizim içinde bu büyük moral olur...
Ekleme Tarihi: 25 Mart 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

2 MAÇI ALDIĞIMIZDA DÜZLÜĞE ÇIKARIZ

Bundan sonra oynayacağımız maçlarımızın hiçbirinin telafisi yok.

Onun için tüm maçlarımızı final niteliğinde oynamalıyız.

İyi bir seri yakalamamız için 2 Nisan'da önce sahamızda oynayacağımız Sivasspor'u sonra deplasmanda oynayacağımız Malatyaspor'u yenmek zorundayız.

Bu durumda Altay ile en az 6 puan fark devam edecektir.

Ben Giresunspor'un iyi şeyler yapacağına inanıyorum.

Yukarıya oynamak istiyorsak mutlaka iyi bir seri yakalamamız gerekiyor.

Öncelikle tek düşüncemiz 2 Nisan Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Sivasspor'u yenmek. Kondisyonumuzu çok iyi şekilde kullanmamız gerekiyor.

Çok akıllı oynamalıyız.

Giresunspor kendi sahasında iyi oynayan bir ekip.

Kalan 8 maçta ilk ikisini aldığımız durumda geriye 6 maça 6 puan averajla gireriz ki bizim içinde bu büyük moral olur...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.