Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

2-2’DEN SONRA BU MAÇI ALMALIYDIK

Sahamızda oynadığımız Alanyaspor maçında 0-2 geriye düştüğümüz bu maçtan puan alabilmekte bence bir başarı sayılmalı. Özellikle 0-2 yenik duruma düştüğümüz rakibimiz karşısında can havliyle iyi mücadele edip, maçı 2-2’ye getirmek bence başarı. Maalesef goller yiyip, geriye düştük. Daha sonra sonucu kabul edemememizin verdiği hırsla ve yaptığımız değişikliklerle golleri bulduk. İkinci yarı rakibimizden daha üstün oynadık. 10 kişi kalıp 0-2 geriye düştüğümüz maçta skoru beraberliğe taşımak bizim için başarıdır. Bu bizim için pozitif bir durumdur. Bizim maç öncesi ve ilk yarıdaki tüm düşüncelerimiz kazanmak üzerine kuruluydu. Fakat ikinci yarıyı gördükten sonra kaybetmemek ve puan almakta bizim lehimize oldu. Düşecek iki takım arasında bence Ümraniyespor, İstanbulspor, Giresunspor, MKE Ankaragücü. Bu dört takımdan iki takım düşecek. Bu maçı alsaydık çok iyi olacaktı ama artık oynanacak maçları düşünmek zorundayız. Giresunspor’un 24 puanı var. Kalan 11 maçta Hatayspor ve G.Antepspor maçından oynamadan 6 puan gelecek. 30 puan garanti. Oynayacağımız 9 maçın 5 maçı sahamızda ama Fenerbahçe ve Trabzonspor maçları zorlumu zorlu maçlar. Son üç maçtan ancak üç puan çıkarabildik. Bundan sonraki maçlardan içte ve dışta olsun puan ya da puanlar almalıyız. Yoksa son iki takım arasında yolcu olabiliriz.
Ekleme Tarihi: 04 Nisan 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

2-2’DEN SONRA BU MAÇI ALMALIYDIK

Sahamızda oynadığımız Alanyaspor maçında 0-2 geriye düştüğümüz bu maçtan puan alabilmekte bence bir başarı sayılmalı. Özellikle 0-2 yenik duruma düştüğümüz rakibimiz karşısında can havliyle iyi mücadele edip, maçı 2-2’ye getirmek bence başarı. Maalesef goller yiyip, geriye düştük. Daha sonra sonucu kabul edemememizin verdiği hırsla ve yaptığımız değişikliklerle golleri bulduk. İkinci yarı rakibimizden daha üstün oynadık. 10 kişi kalıp 0-2 geriye düştüğümüz maçta skoru beraberliğe taşımak bizim için başarıdır. Bu bizim için pozitif bir durumdur. Bizim maç öncesi ve ilk yarıdaki tüm düşüncelerimiz kazanmak üzerine kuruluydu. Fakat ikinci yarıyı gördükten sonra kaybetmemek ve puan almakta bizim lehimize oldu.

Düşecek iki takım arasında bence Ümraniyespor, İstanbulspor, Giresunspor, MKE Ankaragücü. Bu dört takımdan iki takım düşecek. Bu maçı alsaydık çok iyi olacaktı ama artık oynanacak maçları düşünmek zorundayız.

Giresunspor’un 24 puanı var. Kalan 11 maçta Hatayspor ve G.Antepspor maçından oynamadan 6 puan gelecek. 30 puan garanti. Oynayacağımız 9 maçın 5 maçı sahamızda ama Fenerbahçe ve Trabzonspor maçları zorlumu zorlu maçlar. Son üç maçtan ancak üç puan çıkarabildik. Bundan sonraki maçlardan içte ve dışta olsun puan ya da puanlar almalıyız. Yoksa son iki takım arasında yolcu olabiliriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.