Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR GITTI GIDIYOR

Bölgesel Amatör Ligde yer alan 1926 Bulancakspor gitti gidiyor. Sahip çıkma zamanı. Bugün çıkılmayacaksa ne zaman çıkacağız. Zaman bitiyor. 1926 Bulancakspor ilk yarı istenilen puanı alamadı. Ligi Eynesilspor ve Görelespor'un gerisinde tamamladı. Ligde kalabilmesi için ligi bu takımlardan birinin üstesinden bitirmesi şart. Oynadığı 9 maçta 2 galibiyet,2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak ilk yarıyı 8 puanla tamamladı. İlk yarı sahasında galibiyetle tanışmadı henüz. Görelespor'dan 7 puan geride. Ligde ikinci yarı maçı 30 Ocakta sahasında Erdoğduspor ile. 1926 Bulancakspor hem Görele ile hemde Eynesilspor ile deplasmanda karşılaşması dezavantaj. Transferler yapılmalı. Bu kadro ile zor. Kurulan Cumhuriyet le eşit bir takım göz göre göre ligden düşmemeli. Düşenin dostu olmuyor. Tedbirleri şimdiden alınmalı. 1926 Bulancakspor'un kurtuluşu için ne gerekiyorsa yapılmalı. Son pişmanlık ele geçmez. Gelecekte oynayacağı 9 maç sonrası 1926 Bulancakspor'un kaderi belirlenecek. Artık Bulancak olarak tek vücut olmalı ne gerekiyorsa yapılmalı..
Ekleme Tarihi: 20 Ocak 2022 - Perşembe
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR GITTI GIDIYOR

Bölgesel Amatör Ligde yer alan 1926 Bulancakspor gitti gidiyor.

Sahip çıkma zamanı. Bugün çıkılmayacaksa ne zaman çıkacağız. Zaman bitiyor.

1926 Bulancakspor ilk yarı istenilen puanı alamadı. Ligi Eynesilspor ve Görelespor'un gerisinde tamamladı. Ligde kalabilmesi için ligi bu takımlardan birinin üstesinden bitirmesi şart.

Oynadığı 9 maçta 2 galibiyet,2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak ilk yarıyı 8 puanla tamamladı. İlk yarı sahasında galibiyetle tanışmadı henüz.

Görelespor'dan 7 puan geride.

Ligde ikinci yarı maçı 30 Ocakta sahasında Erdoğduspor ile.

1926 Bulancakspor hem Görele ile hemde Eynesilspor ile deplasmanda karşılaşması dezavantaj.

Transferler yapılmalı. Bu kadro ile zor.

Kurulan Cumhuriyet le eşit bir takım göz göre göre ligden düşmemeli. Düşenin dostu olmuyor. Tedbirleri şimdiden alınmalı.

1926 Bulancakspor'un kurtuluşu için ne gerekiyorsa yapılmalı. Son pişmanlık ele geçmez.

Gelecekte oynayacağı 9 maç sonrası 1926 Bulancakspor'un kaderi belirlenecek.

Artık Bulancak olarak tek vücut olmalı ne gerekiyorsa yapılmalı..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.