Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR 6/6 YAPMAK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta 3.sıraya yükselen  ve grubunda ilk yarı son maçını Pazar günü saat:13'te Kars 36 Spor ile deplasmanda Abamüslüm Güven stadında karşılaşacak. Hedef 6'da 6 olmalı. Çok güzel günler yaşıyoruz.Aman nazar değmesin. Son beş maçta  puan hanesine 15 Puan yazdırarak galibiyet serisine devam ettik. İlk yarı son maç olan deplasmanda Kars36 Spor'u yenerek altıda altı yapmak ve yeni yıla galibiyetle devam etmek en büyük dileğim. Bir gerçeği de unutmamak gerek.Burdan futbolcularımızı uyarmak istiyorum.Kars 36 Spor yabana atılacak bir takım asla değil.Kendi sahasında kolay kolay  puan vermez.Bu maçta da onların parolası önce yenilmemek sonra galibiyet. Geçmişte hiç ummadığımız takımlar bizi yendi.Bu nedenle bu maçı ben milad olarak görüyorum. Taraftarlar 1926 Bulancakspor maçında artan ilgiyi görmek istiyor.Seyirci rekorlarını kırmak son derece mutluluk verici. Yine Fora taraftar grubu yollara düşecekler cumartesi gecesi.Takımını deplasmanda desteklemek adına. Bu maçı aldığımızda ilk yarı sona erecek. Artık ikinci yarı öncesi mutlaka bu takıma takviyeler yapılmalı. Bana göre bu kadro yetersiz. Takviye yapılmazsa zor işimiz.Benden söylemesi. Sakatlanmalar,görülen kartlar nedeniyle futbolcular cezalı duruma düştüğünde takım sahaya her zaman bir eksik çıkacaktır. Takımımızın bu maçı alarak altıda altı yapması sürpriz olmayacaktır.Ama puan yada puanlar kaybı sürpriz olur. Son beş maçtan galip ayrılmamız bizi hep bir adım öne çıkarıyor. Umarım gülen taraftar yine biz oluruz. İkinci yarı başlangıcı yine zor bir Palandökenspor deplasmanı bizi bekliyor. Bunu unutmamak gerek... Bu nedenle öncelikle bu maçı ya alacağız,ya alacağız.Başka çaresi yok bunun...
Ekleme Tarihi: 05 Ocak 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR 6/6 YAPMAK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta 3.sıraya yükselen  ve grubunda ilk yarı son maçını Pazar günü saat:13'te Kars 36 Spor ile deplasmanda Abamüslüm Güven stadında karşılaşacak.

Hedef 6'da 6 olmalı.

Çok güzel günler yaşıyoruz.Aman nazar değmesin.

Son beş maçta  puan hanesine 15 Puan yazdırarak galibiyet serisine devam ettik.

İlk yarı son maç olan deplasmanda Kars36 Spor'u yenerek altıda altı yapmak ve yeni yıla galibiyetle devam etmek en büyük dileğim.

Bir gerçeği de unutmamak gerek.Burdan futbolcularımızı uyarmak istiyorum.Kars 36 Spor yabana atılacak bir takım asla değil.Kendi sahasında kolay kolay  puan vermez.Bu maçta da onların parolası önce yenilmemek sonra galibiyet.

Geçmişte hiç ummadığımız takımlar bizi yendi.Bu nedenle bu maçı ben milad olarak görüyorum.

Taraftarlar 1926 Bulancakspor maçında artan ilgiyi görmek istiyor.Seyirci rekorlarını kırmak son derece mutluluk verici.

Yine Fora taraftar grubu yollara düşecekler cumartesi gecesi.Takımını deplasmanda desteklemek adına.

Bu maçı aldığımızda ilk yarı sona erecek.

Artık ikinci yarı öncesi mutlaka bu takıma takviyeler yapılmalı.

Bana göre bu kadro yetersiz.

Takviye yapılmazsa zor işimiz.Benden söylemesi.

Sakatlanmalar,görülen kartlar nedeniyle futbolcular cezalı duruma düştüğünde takım sahaya her zaman bir eksik çıkacaktır.

Takımımızın bu maçı alarak altıda altı yapması sürpriz olmayacaktır.Ama puan yada puanlar kaybı sürpriz olur.

Son beş maçtan galip ayrılmamız bizi hep bir adım öne çıkarıyor.

Umarım gülen taraftar yine biz oluruz.

İkinci yarı başlangıcı yine zor bir Palandökenspor deplasmanı bizi bekliyor.

Bunu unutmamak gerek...

Bu nedenle öncelikle bu maçı ya alacağız,ya alacağız.Başka çaresi yok bunun...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.