Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

SON VURUŞLAR YETERSİZ

DSİ Karadenizspor maçındaki 1926 Bulancakspor’a bakarsak; şanssızlıkları var, kaçan çok net gol pozisyonları var. Ama 1926 Bulancakspor’un, eski coşkusu ve temposundan eser olmadığı da bir gerçek. Rakibine çok kolay üstünlük sağlayamıyor. Özellikle hücum hattı çok etkili değil. Hüseyin Avni Tamcı, orta sahada yetersiz, Ama yoktan var eden bir oyuncu değil. Oğuzcan ceza sahası içinde çok etkili fakat bu maçta oyunu bu bölgeye yıkamadı.   1926 Bulancakspor’un pozisyonlara girdi, kaçırdı. Ama rakip daha üstündü diyebiliriz. Müthiş tempolu bir karşılaşmaydı. Orta sahada her iki takım da üstünlüğü zaman zaman ele aldı. İyi organizasyonlar yaptılar. Mehmet Akif Koç, çok etkili bir futbolcu. Ama ön tarafta süratli oyuncu olmayınca, atacağı topları atamıyor. Kısacası 1926 Bulancakspor, eski 1926 Bulancakspor değil, acilen takıma en az bir yada iki golcü transfer etmek gerekir.
Ekleme Tarihi: 09 Kasım 2021 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

SON VURUŞLAR YETERSİZ

DSİ Karadenizspor maçındaki 1926 Bulancakspor’a bakarsak; şanssızlıkları var, kaçan çok net gol pozisyonları var. Ama 1926 Bulancakspor’un, eski coşkusu ve temposundan eser olmadığı da bir gerçek.

Rakibine çok kolay üstünlük sağlayamıyor. Özellikle hücum hattı çok etkili değil. Hüseyin Avni Tamcı, orta sahada yetersiz, Ama yoktan var eden bir oyuncu değil. Oğuzcan ceza sahası içinde çok etkili fakat bu maçta oyunu bu bölgeye yıkamadı.
 

1926 Bulancakspor’un pozisyonlara girdi, kaçırdı. Ama rakip daha üstündü diyebiliriz. Müthiş tempolu bir karşılaşmaydı. Orta sahada her iki takım da üstünlüğü zaman zaman ele aldı. İyi organizasyonlar yaptılar.
Mehmet Akif Koç, çok etkili bir futbolcu. Ama ön tarafta süratli oyuncu olmayınca, atacağı topları atamıyor.
Kısacası 1926 Bulancakspor, eski 1926 Bulancakspor değil, acilen takıma en az bir yada iki golcü transfer etmek gerekir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.