İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

BU YIL DOĞALGAZ GELECEK Mİ?

Yine bacalardan çıkan zifir dumanlarla şehrimizin üzerini kaplayan karbondioksit gazını koklayıp, soluyarak mı sabah yürüyüşlerine çıkacağız? Kış geldi… Halk hazırlıklara başladı. Ne yapsın soğuk kış günlerinde ya soba yakacak ya da kalorifer. Bunlar içinde odun, kömür, kabuk gerek… Elektrik sobası veya ufo yakmaya kalksa para yetiştiremez. Diğer yandan bazıları bekliyor bir ümit… Ya gelirse… Bir şayia dolaşıyor, şu ay gelecek daha sonra gelir, gibi… Evet… Doğal gazdan bahsediyorum. Gerçek bir açıklama bekliyor Bulancak halkı. Doğal gaz bu sene Bulancak’a gelecek mi? Gelecekse, ne zaman, nasıl, şartlar ne? Baştan da söyledik halk odun, kömür almak için hazırlıklara başlıyor… Elindeki parayı oduna, kömüre yatırsa yarın doğal gaz geldiğinde ona parayı nereden bulsun? Buldu diyelim, aldığı odunu, kömürü nü ne yapsın? İşte bu nedenler ile halk biran önce yetkililerden bir açıklama bekliyor. Şirin şehrimiz modern yeniliklere açıktır. Biran önce halkımız teknolojinin yeniliklerinden yararlanarak güzel şehrimizi kış aylarında temiz hava soluyarak daha yaşanır hale getirilmesini istemektedir. Kalın sağlıkla, güzel günler sizler ile olsun.          
Ekleme Tarihi: 24 Ekim 2019 - Perşembe
İsmet BEKTAŞ

BU YIL DOĞALGAZ GELECEK Mİ?

Yine bacalardan çıkan zifir dumanlarla şehrimizin üzerini kaplayan karbondioksit gazını koklayıp, soluyarak mı sabah yürüyüşlerine çıkacağız?

Kış geldi…

Halk hazırlıklara başladı.

Ne yapsın soğuk kış günlerinde ya soba yakacak ya da kalorifer.

Bunlar içinde odun, kömür, kabuk gerek…

Elektrik sobası veya ufo yakmaya kalksa para yetiştiremez.

Diğer yandan bazıları bekliyor bir ümit…

Ya gelirse…

Bir şayia dolaşıyor, şu ay gelecek daha sonra gelir, gibi…

Evet…

Doğal gazdan bahsediyorum.

Gerçek bir açıklama bekliyor Bulancak halkı.

Doğal gaz bu sene Bulancak’a gelecek mi?

Gelecekse, ne zaman, nasıl, şartlar ne?

Baştan da söyledik halk odun, kömür almak için hazırlıklara başlıyor…

Elindeki parayı oduna, kömüre yatırsa yarın doğal gaz geldiğinde ona parayı nereden bulsun?

Buldu diyelim, aldığı odunu, kömürü nü ne yapsın?

İşte bu nedenler ile halk biran önce yetkililerden bir açıklama bekliyor.

Şirin şehrimiz modern yeniliklere açıktır.

Biran önce halkımız teknolojinin yeniliklerinden yararlanarak güzel şehrimizi kış aylarında temiz hava soluyarak daha yaşanır hale getirilmesini istemektedir.

Kalın sağlıkla, güzel günler sizler ile olsun.

 

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.