İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

HASTANEYE GELEN GİDER, GİDEN GELMEZ NEDENDİR?

Bölgemizin sayılı hastanelerinden bir tanesi de Bulancak'a yapıldı. Hatta bu hastanenin ilk durumdan kurtulması genişletilmesi için bende köşemde birkaç defa yazmıştım.Çünkü altı tane diş doktoru aynı oda da çalışıyor, çocuk hastalar başkalarının dişi çekilirken görüyor ve odadan kaçtıklarına şahit olmuştum.Sağ olsun yetkililer bu durumları görerek ilçeye iyi bir hastane inşa ettirdiler.Fakat!!!Gel gör ki önceden tıklım tıklım dolan hatta koridorlarından kalabalık nedeniyle geçilemeyen hastane de bir durgunluk başladı…Çünkü bu seferde hastanede yeterli doktor olmadığından yakınmaya başladı halk.Gazetemiz genel yayın yönetmeni Sinan Yıldız’ın Başbakan yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ve milletvekillerimizle görüşmesi sonucunda birçok bölüme uzman doktorların atanacağını öğrendik.Vee…Ve birçok doktorun ataması yapıldı da…Doktor ataması yapıldı fakat bu seferde atanan doktorlar nedense burada kalmadılar!Giden gelmedi, gelen durmadı.Nedeni halen meçhul…İşte bu nedenle hastaların kimileri Giresun’a, kimileri Ordu ya hatta bir kısmı da başka illerde tedavilerini aramaya başladılar…Bu durumdan da herkes dert yanmaya başladı.Hasta yakınları:“Biz ister miyiz ilçemizde hastane ve doktorumuz varken bunca masraf edip diğer illere gitmeyi. Ne yapalım mecburuz” diyorlar.Hatta bu durumdan hastane çevresindeki esnaflarımızda dertli…İşte yetkililer ben durumu anlattım.Halkımızı bu mağduriyetten kurtarmak sizlere düşer.Bulancak Devlet Hastanesinin acilen kalıcı uzman doktorlara ihtiyacı var.Bu şirin ilçenin güzide hastanesi boş kalmasın.Hastalarımız diğer illere gitmekten biran önce kurtulsun.Yetkililerimiz sayesinde doktorsuz kalmayın…Bende yetkililerin muhakkak bir çare düşüneceklerine inanıyorum.Sağlıcakla kalın.   İsmet Bektaş        
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2016 - Salı
İsmet BEKTAŞ

HASTANEYE GELEN GİDER, GİDEN GELMEZ NEDENDİR?

Bölgemizin sayılı hastanelerinden bir tanesi de Bulancak'a yapıldı. Hatta bu hastanenin ilk durumdan kurtulması genişletilmesi için bende köşemde birkaç defa yazmıştım.
Çünkü altı tane diş doktoru aynı oda da çalışıyor, çocuk hastalar başkalarının dişi çekilirken görüyor ve odadan kaçtıklarına şahit olmuştum.
Sağ olsun yetkililer bu durumları görerek ilçeye iyi bir hastane inşa ettirdiler.
Fakat!!!
Gel gör ki önceden tıklım tıklım dolan hatta koridorlarından kalabalık nedeniyle geçilemeyen hastane de bir durgunluk başladı…
Çünkü bu seferde hastanede yeterli doktor olmadığından yakınmaya başladı halk.
Gazetemiz genel yayın yönetmeni Sinan Yıldız’ın Başbakan yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ve milletvekillerimizle görüşmesi sonucunda birçok bölüme uzman doktorların atanacağını öğrendik.
Vee…
Ve birçok doktorun ataması yapıldı da…
Doktor ataması yapıldı fakat bu seferde atanan doktorlar nedense burada kalmadılar!
Giden gelmedi, gelen durmadı.
Nedeni halen meçhul…
İşte bu nedenle hastaların kimileri Giresun’a, kimileri Ordu ya hatta bir kısmı da başka illerde tedavilerini aramaya başladılar…
Bu durumdan da herkes dert yanmaya başladı.
Hasta yakınları:
“Biz ister miyiz ilçemizde hastane ve doktorumuz varken bunca masraf edip diğer illere gitmeyi. Ne yapalım mecburuz” diyorlar.
Hatta bu durumdan hastane çevresindeki esnaflarımızda dertli…
İşte yetkililer ben durumu anlattım.
Halkımızı bu mağduriyetten kurtarmak sizlere düşer.
Bulancak Devlet Hastanesinin acilen kalıcı uzman doktorlara ihtiyacı var.
Bu şirin ilçenin güzide hastanesi boş kalmasın.
Hastalarımız diğer illere gitmekten biran önce kurtulsun.
Yetkililerimiz sayesinde doktorsuz kalmayın…
Bende yetkililerin muhakkak bir çare düşüneceklerine inanıyorum.
Sağlıcakla kalın.

 

İsmet Bektaş

       

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.