İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

ZOR… HEM DE ÇOK ZOR DOKTORLARINIZIN İŞİ…

Gece gündüz demeden… Yorulmak nedir bilmeden… Hastalık bana da bulaşır demeden… Önce insanlarımızın sağlığı diyerek durmadan çalışan DOKTORLARA, Hemşerilere ve sağlık alanında çalışanlara hepimiz candan teşekkür etmeliyiz… Bizim için bu kadar çalışanların kıymetini acaba ne derece biliyoruz? Bugünler geçtikten sonra, yarın yine doktorlarımızı, sağlık çalışanlarımızı DARP etmeye kalkacak kendini bilmezlere ne demeliyiz ? Biz evlerimizde sıcak odalarımız da çaylarımızı yudumlarken onların bizim için çalıştıklarını acaba hatırlayacak mıyız… Bu çalışan sağlıkçılarımızın emeği madden, manen ödeyebilinir mi? Bu virüs belanı üzerimizden gidinceye kadar ki zaman içinde birer aylık ikramiye ile ödüllendirilse acaba onlarda bizlere haklarını helal ederler mi? Yoksa halen onların görevi diye düşenenler mi var? Canını hiçe sayarak halkı için çalışmak başka, normal çalışarak maaşını hakketmek başka. Bunu da hiç unutmamalıyız. Korona çıkar Doktor… Hasta oluruz Doktor… Virüs patlak verir Doktor… Hani ne demiş atalarımız? “Allah insanları doktorlara düşürmesin. Doktorsuzda etmesin.” Sağlıcakla kalın, Virüsten korunmaya Çalışın…      
Ekleme Tarihi: 23 Mart 2020 - Pazartesi
İsmet BEKTAŞ

ZOR… HEM DE ÇOK ZOR DOKTORLARINIZIN İŞİ…

Gece gündüz demeden…

Yorulmak nedir bilmeden…

Hastalık bana da bulaşır demeden…

Önce insanlarımızın sağlığı diyerek durmadan çalışan DOKTORLARA, Hemşerilere ve sağlık alanında çalışanlara hepimiz candan teşekkür etmeliyiz…

Bizim için bu kadar çalışanların kıymetini acaba ne derece biliyoruz?

Bugünler geçtikten sonra, yarın yine doktorlarımızı, sağlık çalışanlarımızı DARP etmeye kalkacak kendini bilmezlere ne demeliyiz ?

Biz evlerimizde sıcak odalarımız da çaylarımızı yudumlarken onların bizim için çalıştıklarını acaba hatırlayacak mıyız…

Bu çalışan sağlıkçılarımızın emeği madden, manen ödeyebilinir mi?

Bu virüs belanı üzerimizden gidinceye kadar ki zaman içinde birer aylık ikramiye ile ödüllendirilse acaba onlarda bizlere haklarını helal ederler mi?

Yoksa halen onların görevi diye düşenenler mi var?

Canını hiçe sayarak halkı için çalışmak başka, normal çalışarak maaşını hakketmek başka. Bunu da hiç unutmamalıyız.

Korona çıkar Doktor…

Hasta oluruz Doktor…

Virüs patlak verir Doktor…

Hani ne demiş atalarımız?

“Allah insanları doktorlara düşürmesin. Doktorsuzda etmesin.”

Sağlıcakla kalın, Virüsten korunmaya Çalışın…

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.