Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Yeni tezgah; iklim değişikliği planı

Adamlar her yerden tezgah üstüne tezgah planlayarak geliyor. İnsanlarda ise akıl tutulması baş göstermiş, şaşkın şaşkın “ne oluyor” diye birbirine bakıp duruyor. Planları ince ince hesap edilmiş ve kendi gibi düşünmeyenleri “yok etmek” için saldırı üstüne saldırı yaparak nefes almalarını bekliyorlar. Kim bunlar ve bu planları niçin yapıyorlar derseniz; bildiğimiz, kendilerini dünyanın ve insanların efendisi zanneden bir takım güçler(küreselci çetenin içinde olan her türlü melanet sahipleri)insanlığı bitirmek üzere yaptıkları planının her aşamasını zamanı gelince bazıları aracıyla uygulamaya sokuyorlar. Önce çevre diyerek yola çıkan bu çete, covid ile ölüm korkusunu insanlara verdikçe, her istediğini alacağını düşünüyor. Bunda epeyce bir yol aldılar. Ancak tam bir hegemonya kuramadıklarını bildikleri içinde, yeni tezgah olan iklim değişikliği planı yola çıktı. Tezgah belli aslında. Sadece bunu kabul ettirecekleri kurgu kaldı. Son birkaç gündür, Avropa, ülkemiz, Çin’de(ne iş bir türlü anlamadık, Çin’de virüs ortaya çıkmasına rağmen, ne ölen kaldı ve vaka, ne de virüs, her yer güllük gülistanlık oldu, acep niçin?)Asya’da, az olmak kaydıyla Afrika’da afet ve felaketin biri bitiyor biri başlıyor. Yıkılıyor ortalık ancak tek bir açıklama yapılamıyor. Yapılıyor yapılmasına da, bunların açıkladığı şeylerde takdiri ilahi ile ilgili değil. Bizim için geçerli olan(başkasını bilemem dinle bir bağı olmadığı için farklı düşünebilir) takdiri ilahidir. Doğum, ölüm, hayat hep bunun üzerine kuruludur. Kimi “tabiat bizi cezalandırıyor” der, kimi “enerjinin değişimi” der, kimi “ışıklar böyle istedi” der. Buna karışacak bir durumum yok. Almanya’da, Belçika’da, Hollanda’da afetler sonrası yetkili kişiler, (her biri ülkenin başbakanı ha!) afet bölgelerinde inceleme yaptıktan sonra yaptıkları açıklamalarda aynen şunları söylediler: “Bunların sebebi iklim değişikliği, başka bir şey söz konusu değil.” Allah Allah, daha düne kadar afetler ve felaketler için bu tabiri kimsenin kullanmadığını hatırlıyorum. Birden her şeyin suçlusu, iklim değişikliği oldu. Bundan başka bir şey demediler. Özellikle ülke yetkilileri bunları söylüyorlar k; toplum üzerinde en büyük etkiyi yapsınlar. Tarih boyunca afet ve felaketler hep olmuştur, oluyor ve olacaktır. Laga luga yapmaya ve insanları korkutmak için şeytani planları uygulamak için uşaklarını kullanan bu çetenin tek bir sözüne inanmak gerekmez. Ne demişler bizde büyüklerimiz; “it ürür, kervan yürür” hadi başka kapıya yallah!         
Ekleme Tarihi: 24 Temmuz 2021 - Cumartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Yeni tezgah; iklim değişikliği planı

Adamlar her yerden tezgah üstüne tezgah planlayarak geliyor. İnsanlarda ise akıl tutulması baş göstermiş, şaşkın şaşkın “ne oluyor” diye birbirine bakıp duruyor. Planları ince ince hesap edilmiş ve kendi gibi düşünmeyenleri “yok etmek” için saldırı üstüne saldırı yaparak nefes almalarını bekliyorlar. Kim bunlar ve bu planları niçin yapıyorlar derseniz; bildiğimiz, kendilerini dünyanın ve insanların efendisi zanneden bir takım güçler(küreselci çetenin içinde olan her türlü melanet sahipleri)insanlığı bitirmek üzere yaptıkları planının her aşamasını zamanı gelince bazıları aracıyla uygulamaya sokuyorlar. Önce çevre diyerek yola çıkan bu çete, covid ile ölüm korkusunu insanlara verdikçe, her istediğini alacağını düşünüyor. Bunda epeyce bir yol aldılar. Ancak tam bir hegemonya kuramadıklarını bildikleri içinde, yeni tezgah olan iklim değişikliği planı yola çıktı. Tezgah belli aslında. Sadece bunu kabul ettirecekleri kurgu kaldı.

Son birkaç gündür, Avropa, ülkemiz, Çin’de(ne iş bir türlü anlamadık, Çin’de virüs ortaya çıkmasına rağmen, ne ölen kaldı ve vaka, ne de virüs, her yer güllük gülistanlık oldu, acep niçin?)Asya’da, az olmak kaydıyla Afrika’da afet ve felaketin biri bitiyor biri başlıyor. Yıkılıyor ortalık ancak tek bir açıklama yapılamıyor. Yapılıyor yapılmasına da, bunların açıkladığı şeylerde takdiri ilahi ile ilgili değil. Bizim için geçerli olan(başkasını bilemem dinle bir bağı olmadığı için farklı düşünebilir) takdiri ilahidir. Doğum, ölüm, hayat hep bunun üzerine kuruludur. Kimi “tabiat bizi cezalandırıyor” der, kimi “enerjinin değişimi” der, kimi “ışıklar böyle istedi” der. Buna karışacak bir durumum yok.

Almanya’da, Belçika’da, Hollanda’da afetler sonrası yetkili kişiler, (her biri ülkenin başbakanı ha!) afet bölgelerinde inceleme yaptıktan sonra yaptıkları açıklamalarda aynen şunları söylediler: “Bunların sebebi iklim değişikliği, başka bir şey söz konusu değil.” Allah Allah, daha düne kadar afetler ve felaketler için bu tabiri kimsenin kullanmadığını hatırlıyorum. Birden her şeyin suçlusu, iklim değişikliği oldu. Bundan başka bir şey demediler. Özellikle ülke yetkilileri bunları söylüyorlar k; toplum üzerinde en büyük etkiyi yapsınlar. Tarih boyunca afet ve felaketler hep olmuştur, oluyor ve olacaktır. Laga luga yapmaya ve insanları korkutmak için şeytani planları uygulamak için uşaklarını kullanan bu çetenin tek bir sözüne inanmak gerekmez. Ne demişler bizde büyüklerimiz; “it ürür, kervan yürür” hadi başka kapıya yallah!       

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.