Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Şeytandan alıyorlar aklı

Bir süredir sesi soluğu kesilen şeytanın uşağı olan zat, buyurmuş ki; salgınla ülkeler yeteri kadar mücadele edemedi, daha çok aşı, tedbir alınmalı gibi laf ederek, efendisinin dediklerinin yapılmadığından dolayı canı sıkılmış bir halde, ülkeleri korkutmaya çalışıyordu. Bu uşak herkesin öyle ya da böyle tanıdığı Bill Gates denen aşağılık adam. Adamın doktorluğu bile yokken Google denen beyin yakma aracı onu dünyanın en çok tanınan doktoru diye arayanlara gösteriyor. Tabii yalan ve palavra. Bu adam küresel çete(yani şeytanın) en önemli adamı olup, size aşı aşı diye vık vık ederken, kendi çocuklarına ve yakınlarına aşı yaptırmamış. Gördünüz mü siz şu işi? Peki sizce niçin aşı olmamış bunlar aile boyu dersiniz?  Aşı bulamadığından olmasın sakın! ABD’de yok aşı üretememişlerdir belki bilemem artık. Nasıl olsa dünya üzerinde deneme yapılacak çok ülke var bizim gibi. Hem şeytanın uşağı olanlar niye aşı olsunlar ki! Onlar insan falan değil ki, hasta olmazlar, virüs kapmazlar, korona neyin de olmaları söz konusu değil. Sıradan insanlar olur hasta, virüs kaparlar ve aşı olurlar. Sonrasını kimse bilmez. Bu uşak salgını bildi, aşıyı buldurdu, ilaçları verdi, ancak kendisi hiçbir tedbir almadı. DSÖ şeytanın örgütü de sen kimsin, ne konuşuyorsun, doktor musun, sağlıkçımızın, diye tek kelime etmedi. Ne yaptı DSÖ, salgın karşıtları olanları susturmak için her numarayı yaptı. Dünkü DSÖ rakamları da hala bir salgın olmadığını gösteriyor. Bakalım rakamlara dünya genelinde vaka sayısı 229 milyon kişi, iyileşen kişi sayısı 206 milyon kişi, hayatını kaybeden kişi 4.670.105 kişi, 20 milyona yakın kişide tedavi oluyor. Hala bu rakamlar dünya nüfusunun yüzde 2.5’i. Bir türlü onca vakaya karşı aynı oranda devam ediyor. 6 milyar doz da aşı yapılmış dünya genelinde. Niçin bu “salgında salgın” lafları derseniz onu da, sabah akşam her yerde avaz avaz bağıran çetenin Türkiye’de kapıkullarına sorun. Size istediğiniz cevabı vereceklerdir. Paşa gönülleri isterse tabii! Bu salgın pastası çok büyük. Şeytanın oyunu buna göre. Ülkemizdeki adamları da bu oyuna göre konuşuyor ve yeri geldi mi açıklama yapıyorlar. Tamamı bu iş için görevde. Biraz daha bu şekilde gidecekler. Az kaldı yolları bitecek ve hesap verecekler.      
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2021 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Şeytandan alıyorlar aklı

Bir süredir sesi soluğu kesilen şeytanın uşağı olan zat, buyurmuş ki; salgınla ülkeler yeteri kadar mücadele edemedi, daha çok aşı, tedbir alınmalı gibi laf ederek, efendisinin dediklerinin yapılmadığından dolayı canı sıkılmış bir halde, ülkeleri korkutmaya çalışıyordu. Bu uşak herkesin öyle ya da böyle tanıdığı Bill Gates denen aşağılık adam. Adamın doktorluğu bile yokken Google denen beyin yakma aracı onu dünyanın en çok tanınan doktoru diye arayanlara gösteriyor. Tabii yalan ve palavra. Bu adam küresel çete(yani şeytanın) en önemli adamı olup, size aşı aşı diye vık vık ederken, kendi çocuklarına ve yakınlarına aşı yaptırmamış. Gördünüz mü siz şu işi? Peki sizce niçin aşı olmamış bunlar aile boyu dersiniz?  Aşı bulamadığından olmasın sakın! ABD’de yok aşı üretememişlerdir belki bilemem artık. Nasıl olsa dünya üzerinde deneme yapılacak çok ülke var bizim gibi. Hem şeytanın uşağı olanlar niye aşı olsunlar ki! Onlar insan falan değil ki, hasta olmazlar, virüs kapmazlar, korona neyin de olmaları söz konusu değil.

Sıradan insanlar olur hasta, virüs kaparlar ve aşı olurlar. Sonrasını kimse bilmez. Bu uşak salgını bildi, aşıyı buldurdu, ilaçları verdi, ancak kendisi hiçbir tedbir almadı. DSÖ şeytanın örgütü de sen kimsin, ne konuşuyorsun, doktor musun, sağlıkçımızın, diye tek kelime etmedi. Ne yaptı DSÖ, salgın karşıtları olanları susturmak için her numarayı yaptı. Dünkü DSÖ rakamları da hala bir salgın olmadığını gösteriyor. Bakalım rakamlara dünya genelinde vaka sayısı 229 milyon kişi, iyileşen kişi sayısı 206 milyon kişi, hayatını kaybeden kişi 4.670.105 kişi, 20 milyona yakın kişide tedavi oluyor. Hala bu rakamlar dünya nüfusunun yüzde 2.5’i. Bir türlü onca vakaya karşı aynı oranda devam ediyor. 6 milyar doz da aşı yapılmış dünya genelinde. Niçin bu “salgında salgın” lafları derseniz onu da, sabah akşam her yerde avaz avaz bağıran çetenin Türkiye’de kapıkullarına sorun. Size istediğiniz cevabı vereceklerdir. Paşa gönülleri isterse tabii! Bu salgın pastası çok büyük. Şeytanın oyunu buna göre. Ülkemizdeki adamları da bu oyuna göre konuşuyor ve yeri geldi mi açıklama yapıyorlar. Tamamı bu iş için görevde. Biraz daha bu şekilde gidecekler. Az kaldı yolları bitecek ve hesap verecekler.      

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.