Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR TRANSFERDE SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Giresunspor, transferde sessizliğini koruyor. Oldukça titiz bir transfer dönemi geçiren yeşil-beyazlıların önümüzdeki haftalarda ciddi hamleler yapması bekleniyor. Giresunspor  Teknik Direktörü Hakan Keleş ile transfer çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdüren Giresunspor Yönetimi, devam eden hazırlık süreci içinde takıma yeni oyuncular katmak için büyük bir çaba harcıyor. İlgilendiği oyuncularla ilgili sürekli çıkan haberler nedeniyle bir sıkıntıya giren Giresunspor, transfer çalışmalarını olabildiğince sessiz ve derinden sürdürmeye büyük bir özen gösteriyor. Özellikle yönetimden yapılacak olan transferlerin kamp dönemine kadar yetiştirilmesini isteyen Keleş’in, stoper, orta saha ve forvet hattı üzerinde durduğu belirtiliyor. Şimdiye kadar iç transferleri tamamlayan Giresunspso’un ilgilendiği oyuncuların yeşil-beyazlılar, transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürütüyor. Oldukça titiz bir transfer dönemi geçiren ve oyuncu almak için transfer yapmamaya özen gösteren Karadeniz ekibinin önümüzdeki günler içinde ciddi hamleler yapması bekleniyor. Transferde bütçesine uygun oyuncu düşünen yeşil-beyazlı kulüp, bu sezün süper ligde ilk hedefi kalıcı olmak.
Ekleme Tarihi: 11 Haziran 2021 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR TRANSFERDE SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Giresunspor, transferde sessizliğini koruyor. Oldukça titiz bir transfer dönemi geçiren yeşil-beyazlıların önümüzdeki haftalarda ciddi hamleler yapması bekleniyor.

Giresunspor  Teknik Direktörü Hakan Keleş ile transfer çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdüren Giresunspor Yönetimi, devam eden hazırlık süreci içinde takıma yeni oyuncular katmak için büyük bir çaba harcıyor. İlgilendiği oyuncularla ilgili sürekli çıkan haberler nedeniyle bir sıkıntıya giren Giresunspor, transfer çalışmalarını olabildiğince sessiz ve derinden sürdürmeye büyük bir özen gösteriyor.

Özellikle yönetimden yapılacak olan transferlerin kamp dönemine kadar yetiştirilmesini isteyen Keleş’in, stoper, orta saha ve forvet hattı üzerinde durduğu belirtiliyor.

Şimdiye kadar iç transferleri tamamlayan Giresunspso’un ilgilendiği oyuncuların yeşil-beyazlılar, transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürütüyor. Oldukça titiz bir transfer dönemi geçiren ve oyuncu almak için transfer yapmamaya özen gösteren Karadeniz ekibinin önümüzdeki günler içinde ciddi hamleler yapması bekleniyor.

Transferde bütçesine uygun oyuncu düşünen yeşil-beyazlı kulüp, bu sezün süper ligde ilk hedefi kalıcı olmak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.